Anasayfa > Oyun Haberleri > Hayatta Kalma-Macera Oyunu Windbound Duyuruldu!

Hayatta Kalma-Macera Oyunu Windbound Duyuruldu!

Geliştirciliğini 5 Lives Studios’un yaptığı hayatta kalma-macera oyunu Windbound, Almanya kuruluşlu video oyun dağımtımcısı Deep Silver tarafından duyuruldu.

5 Lives Studios’un geliştiriciliğini yaptığı hayatta kalma-macera oyunu Windbound, 1 Nisan 2020 tarihinde Deep Silver’ın YouTube hesabından yayınlanan video ile duyuruldu. Oyun Steam‘de yerini aldı ve çıkış tarihi de 28 Ağustos 2020 olarak belirlendi.

Oyunda ıssız bir adaya düşmüş bir kazazadesiniz -Robinson Cruse misali- ve adanın zenginlikleri ile kendi yaratıcılığınızı kullanarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ki bu eserde sadece kazazade olarak düştüğünüz adam bulunmuyor. Bu ada dışında keşfedilecek birçok ada mevcut ve bu adalara da yapabileceğiniz en iyi “deniz aracı” ile ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Bunların yanında Windbound, gizem faktörünü de içerisinde barındırıyor. Yaptığınız keşifler ile Yasak Adaların gizemli tarihini açığa çıkarmaya çalışıp oyunun göz alıcı dünyasında yaptığınız gezintileri anlamlı bir hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda oyundaki en büyük yoldaşının tekneniz ve bu tekneyi istediğiniz gibi şekillendirerek maceranıza macera katabilirsiniz.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir