Anasayfa > Oyun Haberleri > Hearthstone 20.2.2 Yaması Geldi, İşte Detaylar

Hearthstone 20.2.2 Yaması Geldi, İşte Detaylar

Hearthstone 20.2.2 yaması yayınlandı. Oyunda bir dizi değişiklik ve iyileştirme içeren yamanın detayları arasında ciddi nerfler de bulunuyor.

Oyun dünyasındaki 7. yılını geride bırakan Hearthstone, her ne kadar ilk çıkış yıllarındaki hype’ı sürdürmeyi başaramasa da, Blizzard’ın tüm oyunları gibi kemik bir kitle tarafından severek oynanmaya devam ediyor. 20.2.2 yamasını yayınlayan oyun, bir dizi bug fix, nerf ve iyileştirmeler getiriyor. Oyuna gelen değişiklikler Refreshing Spring Water, Hysteria, Crabrider, Olgra, Mankrik’s Wife ve sürekli değişikliğe uğratılan First Day of School‘u ilgilendiriyor. Yama notlarının her birinde, değişikliğin neden yapıldığı ile ilgili yorumlar da bulunuyor.

Refreshing Spring Water maliyeti değiştirilerek 4 manadan 5 manaya yükseltildi. Geliştiriciler, Spell Mage’in birçok çarpıcı hamlesi arasında, Refreshing Spring Water’ın önemli bir rol oynadığından dem vurdu. Mana maliyeti değişikliği yapılarak, bazı özel durumlarda Refreshing Spring Water’ın mana kazandırma durumunun önüne geçilmek istendiği belirtildi.

PC Otomatik Kapatma İşlemi – Zaman Ayarlı PC Kapatma

First Day of School’daki değişiklikler ise biraz daha dramatik. Eskiden bir şeye malolmayan Paladin patlatıcı artık 1 mana istiyor. Geliştiriciler, paladin’in tüm sınıflarında oldukça güçlü olduğunu gözlemlediklerini ve bunu dengelemek istediklerini yorumlarına ekliyor.

Hysteria, 3 manadan 4 manaya yükseltildi. Geliştiriciler Hysteria’yla nasıl etkileşime geçileceği düşünürken düzgün bir fırsat sunmak için bu değişikliğe gitmek istediklerini söylediler. Değişikliğin diğer nedeni ise Priest ve Warlock’lara bir nebze nefes aldırmak.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir