Anasayfa > Oyun Haberleri > Hearthstone Yeni Genişleme Paketi Bugün Görücüye Çıkıyor

Hearthstone Yeni Genişleme Paketi Bugün Görücüye Çıkıyor

Hearthstone yeni genişleme paketi bu hafta görücüye çıkıyor. Çıkış tarihi henüz belli olmayan paketin Alliance temalı olacağı düşünülüyor.

Hearthstone hayranlarına müjde oyunun Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.  Popüler oyuna yeni bir genişleme paketi geliyor. Bugün görücüye çıkarılacak olan genişleme paketin Alliance temasına sahip olacağı anlaşılıyor. Geçen paket Horde üzerine odaklandığı için bu sefer rotanın Alliance temasına çevrilmesi oldukça makul. Twitter’da yayınlanan minik teaser “Tankards up!” mesajıyla yayınlandı. Tankard, sevdiğimiz birçok RPG’de içine bira konan tek kulplu tahta veya deri kadehlere verilen isim. Yani bir anlamda bugün kullanılan bira bardaklarının atası. Bu nedenle hayranlar Twitter üzerinde bu vurguyla ilgili yorumlarda bulundu. Bazı hayranlar ise işi şakaya vurarak “Bu genişleme paketinde herhalde sarhoş oluyoruz” yorumunu yaptı.

Genişleme paketinin detaylarının bugün yapılacak olan etkinlikte belli olması bekleniyor. Şu ana kadar teaser ve lansman tarihinden öte bir bilgi verilmedi. Bu nedenle oyunun takipçilerinin gözü etkinlikte. Verilen diğer bilgiler arasında ise Mercanaries ile ilgili haberlerin sonbahara sarkacağı bulunuyor. Etkinlikte battlegroundlar ve Gryphon yılıyla ilgili bilgiler verileceği de yine Twitter üzerinden duyurulan bilgiler arasında yer alıyor.

Blizzard ve Epic Games’in Çalışanları Yeni Bir Stüdyo Kurdu

Etkinlik, Twitch kanalından ve Youtube üzerinden yapılacak. Etkinlik bittikten sonra geliştiricilerle daha detaylı bilgilerin paylaşıldığı sohbet tarzında bir röportajın yapılacağı da biliniyor. Oyunun tasarımcıları Liv Breeden ve John McIntyre’nin yeni kartlarla ilgili bir takım bilgiler vermesi de hayranların beklentileri arasında yer alıyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir