Anasayfa > Oyun Haberleri > Hellblade 2 Geliştirme Sürecine Dair Bir Video ile Karşımızda

Hellblade 2 Geliştirme Sürecine Dair Bir Video ile Karşımızda

İlk oyunu çok sevilen ve oyuncular tarafından merakla beklenen Hellblade 2 geliştirme aşamasını gözler önüne seren bir video ile heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

Bağımsız bir stüdyo olan Ninja Theory tarafından geliştirilen ve 2017 yılında piyasaya sürülmüş olan Hellblade: Senua’s Sacrifice hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından çok iyi yorumlarla karşılanmıştı. Bağımsız bir stüdyo olarak AAA kalitesinde bir yapım ortaya koymak hedefiyle yola çıkan Ninja Theory bu yolda oyun süresini AAA bir yapıma göre daha kısa tutarak geliştirme masraflarını kısabilmiş ve bizlere konsantre ama çok kaliteli bir yapım sunmuştu. Hal böyle olunca ve ilk oyun epey iyi yorumlarla karşılanınca ana karakterimiz Senua‘nın da bir devam macerasına çıkması kaçınılmaz oldu. Şimdi ise merakla beklenen Hellblade 2 hakkında geliştirme sürecine ışık tutan bir video ile karşı karşıyayız.

İskandinav Mitolojisinden Esintiler Taşıyan Oyunlar

Henüz geçtiğimiz dakikalarda Xbox Showcase etkinliğinde konuşan Ninja Theory‘nin Baş Tasarımcı koltuğunda oturan isim Tameem Antoniades Senua‘nın kendileri için çok özel olduğunu ve Hellblade 2‘de de en iyi işlerini ortaya koymaya çalıştıklarını belirten açıklamalarda bulundu. Senua‘yı canlandıran oyuncu Melina Juergens başta olmak üzere tüm oyuncuların 2 yıldır dövüş eğitimi aldığından da bahseden Antoniades ayrıca İzlanda’nın geniş düzlüklerini, kendine has doğasını ve coğrafyasını detaylı olarak oyuna aktarmak için özel çalışmalar yürüttüklerinden de bahsetti. Etkinlikte yayınlanan bu görüntülerin bir fragman yada tanıtım filmi olmadığının özellikle altını çizen Antoniades buna karşın oyuncuları epey heyecanlandırmış durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir