Anasayfa > Oyun Haberleri > Hello Neighbor 2 Geliyor!

Hello Neighbor 2 Geliyor!

Oyunculara korku ve eğlenceyi bir arada sunmayı vadeden Hello Neighbor 2 için beklenen duyuru nihayet yapıldı. Detaylar haberimizde.

Oyuncuların karşısına ilk oyunu ile 2017 yılında çıkan ve eğlenceli oynanışının yanı sıra konusu ile gelecek vadetse de bekleneni sunamayan Hello Neighbor seriye ikinci bir halka eklemeye hazırlanıyor.İlk oyunun pozitif yönleri üzerine daha oturaklı bir oynanış ve problemlerden arındırılmış bir oyun sunmayı hedefleyen tinyBuild Hello Neighbor 2 için beklenen duyuruyu yaptı. Oyun PC ve Xbox Series X‘de oyuncular ile buluşacak.

Çıkış tarihi konusunda henüz bir açıklama bulunmayan oyunun alfa sürümünü denemek isterseniz oyunun Steam sayfasına bir göz atabilirsiniz. Oyunda gizemli bir evin içerisinde gerçekleşen olayları bir muhabir olarak çözmeye çalışırken bir yandan da ev sahibinin gazabından korunmaya çalışacağız. Bu esnada çevremizde bulunan nesnelerle etkileşime geçerek bazı olayları tetikleme ve bunlardan faydalanma şansı da bulacağız. Seri ilk oyunu ile vadettiklerinin çok daha altında kalmış olsa da bakalım geliştiriciler bu kez oyuncuların beklentilerini karşılamak konusunda başarılı olabilecekler mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

2 Yorumlar

  1. cok güzel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir