Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Series X Hakkında Yeni Bilgiler Yakında Gelebilir

Xbox Series X Hakkında Yeni Bilgiler Yakında Gelebilir

Xbox’ın başındaki isim Phil Spencer, yeni konsol Xbox Series X ile ilgili bilgilerin sürekli bir şekilde hayranlarla paylaşılmaya devam edeceğini duyurdu.

Xbox’ın yeni nesil konsolu Series X, bekleyenleri heyecanlandırmaya devam ederken konsolla ilgili bilgiler de akmaya devam ediyor. Duyurulduğunda tasarımıyla ilgileri üzerine toplayan Series X için geçtiğimiz günlerde bir logonun telif hakkı Microsoft tarafından alınmıştı.

Microsoft, Yeni Xbox Series X Logosunun Telif Hakkını Aldı!

Şimdi de Twitter üzerinden bir hayranın sorduğu, konsola çıkacak oyunlar ve diğer bilgilerle ilgili soruya Xbox’ın başındaki isim Phil Spencer tarafından yanıt verildi. Hayranları dinleyen Spencer, istendiği gibi şeffaf ve süreli bir bilgi paylaşımı yapılacağını belirtti.

xbox series x planning

Hayranların sabırsızlıkla beklediğini söyleyen kişi Spencer’a yeni oyunların ve Xbox Series X ile yeni bilgilerin sergilenmesi hakkındaki planlamalarını sordu. Planlarını gözden geçirdiklerini söyleyen Phil Spencer, Xbox ekibinin duruma uyum sağladığını ve çok iyi çalıştığını belirtti ve bilgilerin sürekli bir şekilde verileceğini hayranlara duyurdu. Xbox için daha önce hiç bu kadar heyecanlı olmadığını belirten Spencer, doğruluk ve şeffaflık isteyen hayranlara istediklerini vereceklerini, oyunların açıklanmasına fazla kalmadığını belirtti.

“Şeffaflık ve doğruluk istediğinizi duyduk. Size bunu sunmaya devam etmeyi planlıyoruz, bir sonraki adım için (oyunlar) fazla beklemenize gerek kalmayacak.”

Series X için henüz kesin çıkış tarihi belli olmasa da yeni nesil konsolun çıkışının 2020’nin son çeyreğinde olacağı bekleniyor.

Red Dead Redemption 2, Xbox Game Pass’e Geliyor!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir