Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Game Pass, Red Dead Redemption 2 İçin Kapılarını Açacak

Xbox Game Pass, Red Dead Redemption 2 İçin Kapılarını Açacak

Xbox Game Pass, 7 Mayıs tarihinde Red Dead Redemption 2 için ev sahipliği yapacak. Detaylar haberimizde.

Rockstar Games’in son oyunu olan Red Dead Redemption 2, 7 Mayıs 2020 tarihinde  Game Pass kullanıcılarıyla buluşacak. 26 Ekim 2018 tarihinde piyasaya sürülen oyun, Xbox üzerinden 500 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. Fakat 7 Mayıs’tan sonra ayda 30 TL ödeyerek katılabileceğiniz üyelik ile Red Dead Redemption 2 adlı oyunu hiçbir ek ücret ödemeden 1 aylık bir süre için kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Oyun, Xbox Game Pass’te sadece konsol için bulunacak.

Xbox Game Pass

Game Pass Nedir?

 Game Pass, tıpkı Xbox Live Gold gibi bir üyelik sistemidir. Ayda 30 TL gibi bir ücret ödeyerek Xbox içerisinde barınan yüzlerce yüksek kalitedeki oyuna bedava bir şekilde hiçbir ek ücret ödemeden sahip olduğunuz bir üyelik sistemidir. Game Pass, sürekli oyun listesini güncelleyerek sisteme her daim yeni oyunlar katıyor. Ayrıca bu sistem, sadece Game Pass üyelerine özel olarak indirim ve fırsatları kullanıcılara sunuyor. Ayrıca bu sistem yalnızca Xbox konsolları için değil PC platformu için de geçerli. PC platformu için de yine 30 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir