Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Live Gold Üyeleri İçin Nisan Ayının Bedava Oyunları Açıklandı

Xbox Live Gold Üyeleri İçin Nisan Ayının Bedava Oyunları Açıklandı

Xbox Live Gold üyelerine özel nisan ayı için kullanıcılarına vereceği 4 adet ücretsiz oyun açıklandı. Detaylar haberimizde.

Her ayda olduğu gibi bu ay da Xbox Live Gold üyelerine özel bedava oyunlar verilecek. Xbox Live Gold, tıpkı Ps Plus gibi oyunları çok oyunculu olarak oynamamızı sağlayan, üstüne her ay ücretsiz oyunlar elde etmenizi sağlayan bir üyelik sistemidir. Tabi bu ayın oyunları Xbox One ve Xbox 360 için ayrı. Yalnız eğer Xbox One konsoluna sahipseniz eğer Xbox 360 için çıkan oyunlara da sahip olabilirsiniz.

Fable Anniversary- Xbox One, Xbox 360

Efsane Fable adlı serinin ilk oyununun remastered hali olarak piyasaya 2014 tarihinde çıkış yaptı. 2004 yapımı Fable oyununun günümüz grafikleriyle birlikte serinin hayranları tarafından keyifle oynanıyor.

Xbox Live Gold

Toybox Turbos- Xbox One, Xbox 360

2014 tarihinde çıkan sevimli bir yarış oyunu Xbox Live Gold üyelerine sunuluyor. Ailenizle, sevdiklerinizle keyifli vakitler geçireceğinizin şimdiden garantisini veriyoruz.

Xbox Live Gold

Knights of Pen and Paper Bundle- Xbox One

RPG ögelerini güzel şekilde oyunculara yansıtmayı başaran oyunumuz pixel art tarzı görünümüyle, çıktığınız maceralarıyla oyuncuların gönlünü kazanıyor. Siz de eğer rpg türündeki oyunları seviyorsanız, meraklıysanız 2018 yılında çıkış yapmış bu oyuna bir şans vermelisiniz.

Xbox Live Gold

Project Cars 2- Xbox One

Çoğumuzun yakından tanıdığı veya en az bir kez olsa bile ismini işittiği bir yarış oyunudur Project Cars 2. Yarış oyunlarına meraklıysanız ve oynanışı güzel, grafikleri sağlam bir oyun arıyorsanız 2017 tarihinde çıkış yapan Project Cars 2 adlı oyuna bir şans verin deriz.

Xbox Live Gold

Siz de üyeliğinizi Xbox 360 veya Xbox One için 29,99 TL’ye satın alabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir