Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Microsoft, Yeni Xbox Series X Logosunun Telif Hakkını Aldı

Microsoft, Yeni Xbox Series X Logosunun Telif Hakkını Aldı

Microsoft, çıkaracağı yeni konsol Xbox Series X için logonun telif hakkını almış durumda. Logoda gayet minimalist bir çalışma görüyoruz.

Xbox Series X’in logosunun nasıl olacağı belli oldu. Telif hakkı Microsoft tarafından satın alınan logo, olağanüstü bir tasarımdan ziyade şık ve minimalist gözüküyor. Dönemin şartlarına uygun şekilde tasarlanmış olan bu logonun telif hakkı, shot bardaklarından yoyolara kadar her yerde geçerli olacak. Telif hakkı ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Bugünün ilk saatlerinde keşfedilip Reddit’te kullanıcılarla paylaşılan logo, basitçe X harfinin bir düzenlenmesini içeriyor. İsmi Series X olan bir konsolun logosu için pek de şaşırtıcı bir seçim değil açıkçası. Logoyu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

xbox series x

Bazılarınının seveceği, minimalist tasarımları sevmeyenlerin ise pek hoşlanmayacağı bir tasarımla karşımıza çıktı Microsoft. Firma, E3’te yapacakları sunumu çevrimiçi olarak gerçekleştireceklerini duyurmuştu, bu vesileyle yeni gelişmeleri Microsoft’un sunumunda görebiliriz.

Xbox Series X’in çıkış tarihi hakkında henüz yeni bir gelişme yok. Virüs dolayısıyla ertelenmesi beklenmeyen konsolun 2020 yılının sonuna doğru kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Fakat içinde bulunduğumuz durumun getireceği koşullar kesin olarak öngörülemediği için her şeyin gerçekleşebileceğini söylemek mümkün.

XBOX Series X Çıkış Vakti Sızdırıldı!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir