Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Series X Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Xbox Series X Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Oyun dünyasında son zamanlarda, Xbox ve PlayStation çekişmesine şahit olmaktayız. Tabii bu amansız çekişmeye uzun yıllardır aşinayız. Bu mücadelenin de yankılarını oyun medyasında gündemi defalarca meşgul etmesiyle görmekteyiz. Fakat diğer haberler bir yana belki de en önemli haberlerden biri bugün oyun dünyasın bomba gibi düştü. Yeni nesil Xbox konsolu Xbox Series X çıkış tarihi sızdırıldı.

Xbox Series X Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Resmi Sitede “Sızdırıldı”

Bu sözde sızdırma olayında da baş rolde Xbox resmi sitesi var. Sitede oldukça yakın bir zamanda yayımlanan kısa bir yazıya göre; Xbox Series X, 2020 yılının Şükran Günü bayramında çıkacak. Bu bayram 26 Kasım’a denk gelmekte. Bu “sızdırılma” olayının üzerine Xbox Live Ceo’su bir tweet atarak bu olayın bir yanlışlık olduğunu belirtti. Aynı zamanda çıkış tarihi bilgisini “Holiday 2020” şeklinde değiştirdi. Tweet’i aşağıya bırakıyoruz.

Malum, Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan COVID-19, diğer adıyla coronavirus nedeniyle oyun dünyası da büyük darbeler almıştı. Coronavirus nedeniyle yeni nesil konsolların gecikme ihtimalinin var olduğunu bu haberimizde yazmıştık. E3 iptali ile zaten adeta yasa girmiş oyuncular, bir de yeni nesil konsollarından olmaz diye umuyoruz.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir