Anasayfa > Oyun Haberleri > Hideki Kamiya Bayonetta 3 Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Hideki Kamiya Bayonetta 3 Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Hack&Slah türünün başarılı örneklerinden olan Bayonetta serisinin yaratıcısı Hideki Kamiya Bayonetta 3 hakkında konuştu. Detaylar haberimizde. 

İlk oyunu ile 2009 yılında karşımıza çıkmış olan Bayonetta serisi oyunculara saf bir Hack&Slash deneyiminin yanı sıra akıllara kazınacak bir de ikonik karakter bahşetti. Platinum Games tarafından geliştirilen serinin üçüncü halkası ise oyuncuların karşısına ilk olarak 2017 yılındaki The Game Awards töreni esnasında yayınlanan bir tanıtım fragmanı ile çıktı. Oyuncular o tarihten bu yana ise serinin üçüncü oyunu hakkında pek fazla bilgiye kavuşamadılar.

Bayonetta serisini hayata geçirmeden önce Hack&Slash türünün en başarılı örnekleri arasında gösterilen Devil May Cry serisi ile büyük işlere imza atmış olan Hideki Kamiya tarafından Platinum Games çatısı altında geliştirilen Bayonetta 3 hakkında nihayet yeni detaylar elde etmeyi başardık. Kamiya yaptığı açıklamalarda yaşanan uzun süreli bilgi kesintisine rağmen Bayonetta 3 üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Famitsu‘ya yaptığı açıklamalarda Kamiya Bayonetta 3 hakkında endişelenen birçok insan var çünkü ilk duyurusundan bu yana yeni bilgiler gelmedi. Ancak yeni sistemlerin doğrulanması konusunda başarılı olduk ve geliştirme aşaması sorunsuz bir biçimde devam ediyor. Bu yüzden lütfen endişelenmeyin” ifadelerini kullandı.

Oyuncular tarafından en çok merak edilen konuların başında ise elbette ki oyunun çıkış tarihi geliyor. Ancak Kamiya yaptığı açıklamalarda bununla alakalı bir ipucu vermiş değil. Bakalım Bayonetta 3 çıkışını gerçekleştirdiğinde oyuncuların beklentilerini ne oranda karşılayabilecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir