Anasayfa > Oyun Haberleri > Hitman 3 Oynanış Fragmanı İle Karşımızda

Hitman 3 Oynanış Fragmanı İle Karşımızda

Geliştirici koltuğunda IO Interactive’in oturduğu Hitman 3 oynanış fragmanı ile nihayet oyuncuların karşısına çıktı. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının eskitemediği serilerden olan Hitman karşımıza ilk olarak 2000 yılında çıkarak bizlere soğukkanlı suikastçı Ajan 47‘nin hikayesini deneyimleme fırsatı sunmuştu. Aradan geçen yıllara pek çok oyun ve uyarlama sığdıran Hitman efsanesi yeniden oyuncular ile buluşmak için gün sayıyor. IO Interactive tarafından oyuncular ile paylaşılan Hitman 3 oynanış fragmanı ise bizleri neyin beklediğine dair ipuçları barındırıyor.

World of Assassination adlı üçlemenin son oyunu olacak olan Hitman 3 bizleri dünyanın farklı köşelerine konuk edecek. Oyunculara hedeflerine istedikleri şekilde yaklaşma ve suikast düzenleme özgürlüğü sağlayacak olan Hitman 3‘ün oyuncular ile buluşacağı tarih ise önümüzdeki yılın ocak ayı olarak belirlenmiş durumda. Grafikleri ile de göz dolduran oyunun çıkışı ile birlikte yalnızca Epic Games Store‘a özel olacağını da hatırlatmakta fayda var.

Üçlemeyi sonlandıracak olan Hitman 3 oyuncular ve eleştirmenler tarafından ne gibi yorumlar ile karşılanacak, beklentileri karşılamak konusunda ne derecede başarılı olacak bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir