Anasayfa > Oyun Haberleri > Hitman III Oynanış Videosu Yayınlandı

Hitman III Oynanış Videosu Yayınlandı

IO Interactive tarafından geliştirilen sevilen gizlilik serisi Hitman’in yeni oyunu Hitman III için oynanış videosu yayınlandı.

İlk oyunu 2000 senesinde çıkmış Hitman serisi çıkışından beri çeşitli değişikliklere uğrasa da çizgisini sürdürmeye devam ediyor. Gizlilik-aksiyon türünü seven oyuncuların favori yapımlarından olan Hitman, her yeni oyunu ile oyunculara yeni özellikler sunarken serinin temellerine bağlı kalmayı da sürdürüyor. Serinin bir sonraki oyunu Hitman III ise duyurusu ile yine serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Hitman III oynanış videosu ile karşımıza çıktı. Oyunun ilk 5 dakikasını bizlere gösteren bu video ile 20 Ocak’ta yayınlanacak Hitman III’ün ilk 5 dakikasını izleme şansı bulduk.

Oyunun Dubai’de geçecek açılış görevinde karakterimiz 47‘yi bir çeşit uçuş kıyafetiyle Dubai gökdelenlerinin tepesinde görüyoruz. Bunun ardından ise girmesi gereken mekana sızan 47, artık ikonikleşmiş takım elbisesi ile binanın içinde ilerliyor. Yine 47’nin bir parçası olan boğma teli ekipmanı da oyunda yer alıyor. Bunlara ek olarak ise bir çeşit kamera sistemi ile kilit açma mekaniği de oyuna eklenmiş gibi görünüyor.

Şimdilik Hitman III’ün oynanış videosu hakkında bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Oyun 20 Ocak tarihinde PC, PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için çıkışını yapacak. Oyun şu anda PC için Epic Games platformunda ön siparişe açık durumda. PC için ön sipariş fiyatı ise 260 TL.

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir