Anasayfa > Oyun Haberleri > Hogwarts Legacy Duyuruldu – Fragman Yayınlandı

Hogwarts Legacy Duyuruldu – Fragman Yayınlandı

Özellikle de Harry Potter hayranlarını heyecanlandıran RPG oyunu Hogwarts Legacy nihayet duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Yapılan sızıntılar ve ortaya atılan iddialar bizlere yeni bir Harry Potter oyununun ufukta olduğunu gösteriyordu. Geçtiğimiz gün düzenlenen PlayStation 5 etkinliğinde ortaya çıkan Hogwarts Legacy başta Harry Potter hayranları olmak üzere tüm oyuncuları heyecanlandırdı. RPG türünde olacak olan ve bizleri 1800’lü yılların Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu‘na konuk edecek olan oyunun fragmanı ile sizleri baş başa bırakalım.

Tarih itibariyle de Harry Potter filmlerinden oldukça öncesini konu alacak olan Hogwarts Legacy ile birlikte kendi hikayemizi yaratma fırsatını elde edeceğiz. Girdiğimiz iksir, Karanlık Sanatlara Karşı Savunma ve daha pek çok ders ile birlikte karakterimizi geliştirirken bir RPG oyunundan beklendiği üzere yaptığımız seçimler de oyunun gidişatı üzerinde hayati bir rol oynayacak. Karakterimiz ise tüm bunlara ek olarak bir de bizleri okulun diğer öğrencilerinden ayıran bazı yeteneklere sahip olacak.

Oyun bizleri yalnızca Hogwarts‘ın büyülü duvarları arasında değil, okulun çevresinde bulunan bazı diğer alanlara ve kasabalara da konuk edecek. Fantastik canavarları da bol bol göreceğimiz Hogwarts Legacy için belirlenen çıkış tarihi 2021 olsa da elimizde henüz oyunun çıkış yapacağı gün için net bir bilgi bulunmuyor. PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkışını gerçekleştirecek olan oyun bakalım oyuncular ve eleştirmenler tarafından ne gibi tepkiler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir