Anasayfa > Oyun Haberleri > Hogwarts Legacy Ertelendi!

Hogwarts Legacy Ertelendi!

Duyurusu ile büyük bir heyecan yaratmayı başarmış olan Hogwarts Legacy ileri bir tarihe ertelendi. Detaylar haberimizde.

Başta Harry Potter hayranları olmak üzere oyuncuları heyecanlandıran Hogwarts Legacy geçtiğimiz eylül ayı içerisinde duyurulmuştu. PlayStation 5 etkinliği sırasında tanıtılan ve PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platfromları için çıkışını gerçekleştireceği açıklanmış olan oyun yapılan ilk duyuruya göre 2021 yılı içerisinde oyuncularla buluşacaktı. Ancak bugün yapılan bir açıklama ile oyunun ertelendiği oyuncularla paylaşıldı.


”Portkey Games etiketiyle geliştirilen Hogwarts Legacy duyurumuza gösterdiğiniz devasa ilgi için tüm hayranlara teşekkür ederiz. Büyücülük Dünyası ve oyuncu hayranlar için mümkün olabilecek en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Bu yüzden oyuna hak ettiği zamanı vereceğiz. Hogwarts Legacy 2022’de çıkış yapacak.”

Oyuncuları 1800’lü yılların Hogwarts’ına ve Harry Poter evreninin büyülü dünyasına götürmeyi vadeden oyun bir RPG olarak karşımıza çıkacak. Böylece hep dahil olmak istediğimiz sihirli dünya içerisinde kendi karakterimizi ve hikayemizi yaratma şansı elde edeceğiz. Hogwarts Legacy ileri bir tarihe ertelendi fakat geliştiricilerin açıklamalarına bakılacak güzel bir deneyim biz oyuncuları bekliyor gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir