Anasayfa > Oyun Haberleri > Hokko Life Erken Erişim İçin Gün Sayıyor

Hokko Life Erken Erişim İçin Gün Sayıyor

Hokko Life erken erişim sürecine gelecek ay başlıyor. Hokko şehrindeki yaşantıyı konu alacak olan oyun Animal Crossing’e rakip olabilir.

Animal Crossing son yıllarda sektörün maddi anlamda en başarılı oyunlarından biri oldu. Animal Crossing o kadar popüler oldu ki, Amerika Birleşik Devletleri başkanı Joe Biden’ın bile oyunda bir adası bulunuyordu. Bu başarı sonrasında oyun konseptini adapte eden başka oyunlar yapılması için kaçınılmazdı. Ayrıca sadece Nintendo Witch için çıkarılan Animal Crossing’e PC ve diğer konsolları tercih eden oyuncular da sadece bakmakla yetinebiliyordu. Gözlerimiz ufka dikilmiş “Nerede bu Animal Crossing rakibi?” diye bakınırken, Hokko Life birden ortaya çıkarak merakımızı dindirmiş oldu.

Başkan Adayı Joe Biden Animal Crossing’de Bir Adaya Sahip

Aslında bu tip oyunların popülerleşmesi hiç de şaşırtıcı değil. Pandeminin getirdiği “yeni normal” oyuncuları pozitif havası olan Animal Crossing ve Stardew Valley gibi mutluluk veren ve sakinleştirici oyunlara itiyor. Bu akımın sıradaki üyesi Hokko Life da iki hafta içinde Steam üzerinden erken erişime açılarak piyasadaki şansını denemeye hazırlanıyor.

Stardew Valley’de olduğu gibi bir trenden inip kendimi bulduğumuz Hokko kentinde, ponçik arkadaşlarla tanışıp, ponçik işler yapıyoruz. İç mimari ve dekorasyona yoğunlaşacağı anlaşılan oyunda balık tutma, kelebek toplama avına çıkma, boya badana yapma gibi beyin boşaltıcı ve eğlendirici pek çok element bulunuyor.

Hokko Life erken erişim sonrasında gelen yorumlara göre oyunun ne kadar başarılı olabileceği anlaşılacak. Deneyime ilk etaptan katılmak isteyen ise, Steam üzerinden bildirimlerini açabilirler.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir