Anasayfa > Oyun Haberleri > Horizon Forbidden West 2022’ye Ertelenebilir

Horizon Forbidden West 2022’ye Ertelenebilir

Horizon Forbidden West 2022’ye ertelenebilir. Horizon severleri üzecek bu erteleme haberi bir Bloomberg muhabirinden geldi.

Horizon Zero Down‘un devam oyunu olacak Horizon Forbidden West uzun süredir ertelenme iddialarıyla gündeme geliyordu. Playstation‘a özel geliştirilecek olan yeni oyunun ertelenme iddiaları bir Bloomberg muhabiri tarafından doğrulandı. Eğer söylenenler doğruysa, 2021’in ertelenen oyunlar trendine bir başka oyun daha katılmış olacak.

Stray 2022 Yılına Ertelendi

Horizon Forbidden West, Guerilla Games tarafından geliştirilmekte olan bir oyun. Geliştirici firma henüz Mayıs ayında yaptığı bir paylaşımda oyunun geliştirme sürecinde olduğunu ve sürecin oldukça başarılı ilerlediğini açıklamıştı. Bu açıklama 2021’in son çeyreğinde çıkması beklenen oyun için umutları artırmıştı. Ancak her geçen gün artan ertelenme iddialarına bugün bir yenisi eklendi. Bu seferki iddia oldukça güçlü bir kaynaktan geldiği için oyun severlerin, oyunun erteleneceğine dair inancı arttı. Bu haberin kaynağı ise Bloomberg muhabiri Jason Schreier oldu. Schreier’ın attığı Tweet:

<blockquote class=”twitter-tweet” data-theme=”dark”><p lang=”en” dir=”ltr”>Sony has delayed the PlayStation exclusive Horizon Forbidden West to the first quarter of 2022, a source tells Bloomberg, confirming a rumor shared by <a href=”https://twitter.com/JeffGrubb?ref_src=twsrc%5Etfw”>@JeffGrubb</a> yesterday. The latest in the video game industry&#39;s cascade of 2021 delays <a href=”https://t.co/8atrR25oxd”>https://t.co/8atrR25oxd</a></p>&mdash; Jason Schreier (@jasonschreier) <a href=”https://twitter.com/jasonschreier/status/1421161736779014154?ref_src=twsrc%5Etfw”>July 30, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Bloomberg’e konuşan bir kaynak, Jeff Grubb’ın iddialarını doğrulayarak, Sony’nin PlayStation’a özel Horizon Forbidden West’i 2022’nin ilk çeyreğine ertelediğini söyledi.

Ne Sony ne de Guerilla Games bu iddiaları doğrulayacak bir açıklama yapmadı. Ancak iddialar doğruysa Horizon Zero Down’un devam oyunu niteliğindeki Horizon Forbidden West, 2021’in son çeyreğinden 2022’nin ilk çeyreğine ertelenmiş olacak. Oyunun geçtiğimiz sene yayınlanan fragmanı oyuncuları büyülemişti:

İddiaların doğrulanması veya yalanlanması için beklemek zorundayız. Sony’nin kısa sürede bu iddialara cevap vereceğini umuyoruz, iddialar doğruysa heyecanla beklenen Horizon Forbidden West 2022’ye ertelenebilir.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir