Anasayfa > Oyun Haberleri > Horizon: Forbidden West Duyuruldu! – Fragman Yayınlandı

Horizon: Forbidden West Duyuruldu! – Fragman Yayınlandı

Sony’nin bugün düzenlediği PlayStation 5 etkinliğine damga vuran oyunlardan biri de Horizon: Forbidden West oldu. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen PlayStation 5 etkinliği ile hem merakla beklenen konsola ilk kez bir göz atma şansımız oldu hem de konsol için çıkacak oyunları görmüş olduk. Bu oyunlar içerisinde en dikkat çekenlerden biri ise hiç şüphesiz Horizon: Forbidden West oldu. Serinin ilk oyununun PC platformu için de geliyor olması ile birlikte zaten oldukça popüler olan oyun adından daha da fazla söz ettirmeye başlamıştı. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri oyunun fragmanı ile baş başa bırakalım.

Fragmandan da gördüğümüz üzere karakterimiz Aloy artık yola büyük oranda yalnız devam edecek. Ayrıca bizleri karşılayan dünya da ilk oyuna göre çok daha zorlayıcı ve vahşi görünüyor. Görselliği ile de göz kamaştıran oyun karşımıza bir oynanış görüntüsü ile çıkmamış olsa da yeni nesil konsolun tüm gücünü sonuna dek kullanacak gibi görünüyor. Bakalım çıkışı ile birlikte serinin yeni oyunu oyuncuların beklentilerini karşılamak konusunda ne derecede başarılı olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir