Anasayfa > Oyun Haberleri > Horizon Forbidden West Oynanış Videosu En Çok İzlenen State of Play Oldu

Horizon Forbidden West Oynanış Videosu En Çok İzlenen State of Play Oldu

Guerrilla Games’in yeni Horizon oyunu Horizon Forbidden West’in oynanış videosu şu ana kadarki en çok izlenen State of Play videosu oldu. Detaylar haberimizde.

Horizon Forbidden West Oynanış Videosu Yayımlandı

Guerrilla Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen Horizon Zero Dawn, 2017 yılının en başarılı oyunlarından birisi olmuştu. 2020 yılında PC için de çıkışını yapan Horizon Zero Dawn’ın devam oyunu olacak Horizon Forbidden West ise aynı yıl duyurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen State of Play etkinliğinde yeni oyunun 14 dakikalık oynanış videosu gösterildi.

Yeni oyunda oldukça hoş gözüken grafiklerle ana karakterimiz Aloy’un yeni maceralarına tanık oluyoruz. Videoda aynı zamanda Aloy’un su altı sahnelerine ve sahip olduğu yeni ekipmanlar ve hareketlerini görüyoruz. Video bizlere oynanış konusunda oldukça yeterli bir izlenim vermeyi başarıyor. Videoda ne yazık ki çıkış tarihi verilmedi ancak Guerrilla Games’in yaptığı açıklamalara göre yakın bir zamanda bilgilendirme yapılması planlanıyor.

En Çok İzlenen State of Play: Horizon Forbidden West!

Video oyun sektöründe analistlik yapan Benji Sales tarafından paylaşılan Twitter gönderisine göre Horizon Forbidden West’in oynanış videosu en çok izlenen State of Play olmayı başardı. 2.3 milyonluk izlenme ile The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima ve Demon’s Souls gibi güçlü oyunların videolarını geride bırakan Horizon Forbidden West, büyük ilgi topladı. Bu rekoru kırması sadece 3 saat sürdü.

Horizon Forbidden West, PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları için çıkış yapacak. Yakın zamanda bir çıkış tarihi paylaşılması bekleniyor. Siz yeni oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Horizon Forbidden West Oynanış videosunu beğendiniz mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir