Anasayfa > Oyun Haberleri > Horizon Zero Dawn PC Versiyonu Ultra Geniş Ekranları Destekleyecek

Horizon Zero Dawn PC Versiyonu Ultra Geniş Ekranları Destekleyecek

PS4 özel oyunu olup yakın zamanda bilgisayara geleceği açıklanan Horizon Zero Dawn, ultra geniş monitör üzerinden oynanışı destekleyecek.

2017 yılında PlayStation’a özel olarak çıkışını gerçekleştiren Guerilla Games yapımı oyun, bilgisayara da gelerek farklı bir kitleye kavuşuyor. Bu konuda yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor.

PlayStation platformunda oldukça geniş bir hayran kitlesi yakalayan başarılı oyunun PC versiyonunun Steam sayfasındaki 3440×1440 boyutundaki oynanış fotoğrafı, oyunun ultra geniş monitörle oynanışı destekleyeceğini işaret ediyordu. Fotoğrafı üst taraftan inceleyebilirsiniz.

Oyunun yapımcı firmasının topluluk yöneticisi, oyunların bu konu hakkındaki merakını Steam topluluğundan verdiği cevapla giderdi. Kendisi Horizon Zero Dawn’un PC versiyonunda ultra geniş ekranla oynanışın destekleneceğini doğruladı.

horizon zero dawn

“Ultra geniş ekran desteğimiz olacak. Üstte de bahsedildiği gibi oyunun mağaza sayfasındaki ilk ekran görüntüsü PC versiyonundan alındı.”

Oyunun bilgisayar versiyonunun geleceğini bilsek de fiyatı veya çıkış tarihi henüz tam olarak belli değil. 2020 yazında PC’ye gelecek olan Horizon Zero Dawn sizce PS versiyonu kadar beğenilecek mi?

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir