Anasayfa > Oyun Haberleri > Humble Bundle Bölgesel Fiyatlandırma Sistemine Geçti

Humble Bundle Bölgesel Fiyatlandırma Sistemine Geçti

Oyunculara sundukları indirimli oyun paketleri ve zaman zaman verdikleri bedava oyunlar ile gönlümüzde taht kurmuş olan Humble Bundle bölgesel fiyatlandırma politikasına geçiş yaptı. Detaylar haberimizde.

Oyunculara sundukları kaliteli ve uygun fiyatlı oyun paketleri ile bilinen Humble Bundle‘dan yeni bir müjde var. Site dün itibariyle bölgesel fiyatlandırmaya geçiş yaptıklarını açıklayarak bizleri bir kez daha sevindirdi. Daha öncesinde satışlarını yalnızca dolar üzerinden yapan Humble Bundle bölgesel fiyatlandırma sistemine geçerek ödeme seçenekleri arasına birçok ülkenin para birimlerini de eklemiş bulunuyor.

Humble Bundle Bölgesel Fiyatlandırma

Bölgesel Fiyatlandırma Nedir?

Bölgesel fiyatlandırma sayesinde oyuncular artık oyunlarını kendi para birimleri üzerinden satın alabilecekler. Bu da daha öncesinde olduğu gibi artık yalnızca dolar birimine bağlı kalarak alışveriş yapmak zorunda olmadığımız anlamına geliyor. Her geçen gün artan kur yüzünden dolar üzerinden alışveriş yapmanın iyice zorlaştığı günümüz şartlarında bu bizim için iyi bir haber.

Artık oyun tedarikçileri farklı bölgeler için farklı fiyat politikaları uygulayabilecekler. Bu uygulama Steam üzerinde uzun süredir faaliyette. Kısacası artık kendi para birimimiz olan Türk Lirası üzerinden alışveriş yaparak oyunları Humble Bundle üzerinden daha avantajlı fiyatlar ile alabileceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir