Anasayfa > Oyun Haberleri > Impostor Factory Çıkış Tarihi İçin Hedef Belli

Impostor Factory Çıkış Tarihi İçin Hedef Belli

Impostor Factory çıkış tarihi için yeni hedef belirlendi. To The Moon serisinin üçüncü oyunu için 2021’in bahar ayını beklememiz gerekecek.

To the Moon, RPG Maker oyunları arasında en büyük ticari başarıyı elde etmiş oyunlardan biri. Kan Gao‘nun kurucusu olduğu Freebird Games tarafından piyasaya sürülen oyun, Steam’de yayınlandığı 2012’nin Kasım ayından sonra büyük bir çıkış yapmıştı. Dokunaklı hikayesi, mükemmel müzikleri ve hikaye anlatıcılığı ile JRPG türünde sıkı bir kitleye sahip olan stüdyo ve oyun, yeni projeleri Impostor Factory ile uğraşıyor.

To the Moon 3 olarak değerlendirilebilecek Impostor Factory, yine Dr. Watts ve Dr. Rosalene‘in sıradan bir iş günlerini konu alıyor. Bu iki doktorun çalıştıkları şirketin sağladığı hizmet oldukça ilginç. İnsanlara bütün hayatlarını yeniden yaşama imkanı sunuyorlar.

RPG Maker Nedir? – Kodlamasız Oyun Yapma

Impostor Factory’de olaylar Quincy isimli karakterin etrafında şekilleniyor. Oldukça gizemli ve şatafatlı bir şatodaki partiye davet edilen Quincy, her ne kadar buranın biraz ürkütücü olduğunu düşünse de, şatonun görkeminden ve davetin gizeminden etkilenerek partiye gidiyor. Şatoda zamanda yolculuk yapabildiğini fark eden Quincy, kendini birden uzun bir kedi, dokungaçlar ve içinden çıkılmaz bir hikayenin içinde buluyor. Dr. Watts ve Dr. Rosalene’in ise bu hikayenin neresinden dahil olduğu henüz bilinmiyor.

Hikayeyi bilmemiz için oyunun çıkması gerekecek gibi görünüyor. Impostor Factory çıkış tarihi, belirtildiği 2020 sonu hedefine ulaşamadı. Ancak Kan Gao, 2021 yılının bahar aylarında oyunun tamamlanabileceğini öngördüğünü oyunun Steam sayfasından yaptığı bir duyuru ile açıkladı. Steam sayfası üzerinden istek listesine eklenebilen oyunu tüm JRPG sevdalıları olarak heyecanla bekliyoruz.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir