Anasayfa > Oyun Haberleri > Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Ücretsiz Oldu

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Ücretsiz Oldu

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition kısa bir süreliğine kullanıcılara farklı platformlar üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor. Detaylar haberimizde.

2013 yılında çıkışını gerçekleştiren ve hem oyuncular hem de otoriteler tarafından genel olarak beğeni ile karşılanan dövüş oyunu Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Xbox, PlayStation ve PC platformlarında kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. PC oyuncuları oyuna Steam üzerinden tamamen ücretsiz bir biçimde sahip olabilirken Xbox ve PlayStation kullanıcıları ise bu platformların mağazaları üzerinden oyunu kütüphanelerine ekleyebilirler. Oyunu kütüphanenize eklemeniz için son tarih ise 26 Haziran. Bu tarihe kadar oyunu edinirseniz oyun sonsuza dek sizin olacak.

DC‘nin sinematik evreninden, dizilerinden, çizgi romanlarından ve animasyon serilerinden tanıdığımız pek çok karakter oyun içerisinde oyuncuları bekliyor. Bu karakterler ile amansız dövüşler içerisine girebileceğiniz oyunun Ultimate Edition versiyonu ise oyunculara klasik oyunun aksine 6 yepyeni oynanabilir karakterin yanı sıra yeni görevler ve kostümler sunuyor. Oyunun Steam üzerindeki normal değeri ise 31 TL. Oyunu 26 Haziran tarihine kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir