Anasayfa > Oyun Haberleri > İnternet Kafeler ve Oyun Salonları İçin Açılış Tarihi Belli Oldu

İnternet Kafeler ve Oyun Salonları İçin Açılış Tarihi Belli Oldu

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelgeye göre internet kafeler ve oyun salonları 1 Temmuz itibari ile tedbirler alınmak koşuluyla açılacağı açıklandı. Detaylar haberimizde.

Korona virüs salgını sonrasında kontrollü sosyal hayatım başlaması ile birlikte içerisinde girdiğimiz normalleşme süreci devam ederken 17 Mart itibari ile kapatılan internet kafeler ve oyun salonları 1 Temmuz tarihi itibariyle tekrar açılacak .Korona virüs Bilim Kurulu tarafından belirlenen kurallara göre, internet kafeler ve oyun salonlarında masalar en az 1 metre aralıklarla konumlandırılacak. Kişi başına asgari 4 metrekare kişisel alan olacak. Girişlerde müşterilerin ateş ölçümü yapılacak ve maskesiz girilemeyecek

İnternet kafeler ve oyun salonları

Alınan önlemler arasında, masaların arasında şeffaf branda, cam bölme gibi unsurlarla müşteriler arası teması en aza indirecek tedbirler alınacak. İnternet kafe ve oyun salonlarında bulunan masa, sandalye, bilgisayar ekranı ve diğer ekipmanlar her müşterinin kullanımının ardından en az yüzde 70 alkol içeren dezenfektanlarla silinecek. Uzunca bir süredir kapalı olan oyun salonu ve internet kafelerin gerekli önlemler alınarak açılması yönündeki bu karar hiç kuşkusuz oyuncuları da memnun etmiş durumda.

Hakkında Yiğit Aydoğan

3 yaşında babası ile oyun oynamaya başlayan Yiğit SaveButonu'nda sosyal medya editörlüğü ve yazarlık yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir