Anasayfa > Oyun Haberleri > IO Interactive Yeni Bir Xbox Oyunu Üzerinde Çalışıyor

IO Interactive Yeni Bir Xbox Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Söylentilere göre Hitman oyunları ile adını duymaya alışkın olduğumuz IO Interactive Xbox’a özel bir oyun üzerinde çalışıyor.

Windows Central Gaming isimli Youtube kanalı tarafından paylaşılan videoda belirtildiği üzere Hitman oyunlarının arkasındaki stüdyo olan IO Interactive yeni bir Xbox özel oyunu için Microsoft ile güçlerini birleştiriyor. Henüz çok erken aşamalarda olduğu iddia edilen bu ejderha temalı bu yeni IP için henüz ortada çok da fazla bilgi olmasa da bunu doğrulayabilecek nitelikte röportajlar mevcut.

Geçtiğimiz aylarda geliştirilmekte olan James Bond oyununun duyurusunu yapan IO Interactive’in başka projeler üzerinde de çalıştığı şirketin CEO’su tarafından verilen röportaj ile doğrulandı. GameIndustry’e verdiği röportajda konuşan CEO Hakan Abrak, şirketin halihazırda duyurulmuş James Bond dışında da projelerle uğraştığını doğruladı.

“Daha fazla detaya girmeden şunu söyleyebilirim ki üzerinde aktif olarak çalıştığımız üçüncü bir evrenimiz var ve bu diğerlerinden biraz daha farklı. Bu proje şirketteki tecrübeli isimlerin ve çekirdek kadronun uzun süredir hayalini kurduğu bir proje. Bu yüzden diğer iki evrenimiz için olduğum kadar bunun için de heyecanlıyım”

Henüz bu proje hakkında daha fazla resmi açıklama yapılmamış olsa da yayınlanan iş ilanları oyunun kod adı gibi bilgiler sayesinde büyük bir kesim oyunun Ejderha temalı bir online/multiplayer proje olduğunu iddia ediyor. Konu hakkında bilgiler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşıyor olacağız.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir