Anasayfa > Oyun Haberleri > Cloudpunk Geliştiricisi, Cyberpunk Temalı Yeni Oyunu Nivalis’i Duyurdu

Cloudpunk Geliştiricisi, Cyberpunk Temalı Yeni Oyunu Nivalis’i Duyurdu

Cloudpunk adlı sevilen bağımsız yapımları ile tanıdığımız Ion Lands cyberpunk temasına sahip Nivalis’i oyuncularla paylaştı. Detaylar haberimizde. 

Almanya merkezli oyun geliştiricisi Ion Lands sektöre ilk oyunları Phoning Home ile giriş yapmıştı. 2017 yılında piyasaya sürülen ve açık dünyada geçen bir macera olan Phoning Home bizlere ION ve ANI adlı iki robotun başından geçenlere ortaklık etme imkanı sunuyordu. İkinci oyunları Cloudpunk ile bizleri cyberpunk bir evrenin tam ortasına bırakan geliştiriciler bu yapım ile dikkatleri de üzerlerine çekmeyi ve başarılı bir çıkış yapmayı başardılar. Şimdi ise sıra stüdyonun çok sevdiği cyberpunk temasını sürdürecek olan üçüncü oyununa geldi. Ion Lands cyberpunk türündeki Nivalis ile bir kez daha karşımıza çıkacak.

Ion Land cyberpunk

Cyberpunk Nedir?

PC platformu için çıkış yapacak olan Nivalis ile Cloudpunk ile misafir olduğumuza çok benzer bir ortama ayak basacağız. Cyberpunk temalı bir şehirde hayatta kalmaya çalışacağımız yapım bizlere böyle büyük bir gelecek metropolünün ne gibi zorlukları da beraberinde getirebileceğini ilk elden anlatacak. Bir işletmeci olarak var olmaya çalışacağımız bu dünya içerisinde şehrin azılı çeteleri, kafası karışık ve telaşlı insanları ile çeşitli suç unsurları rahatımızı bozabilecekler. Ufak da olsa bir açık dünya barındıracağı da açıklanmış olan oyunda işinizin başında durmaktan sıkıldığınız anlarda yapabileceğiniz çeşitli aktiviteler de yer alacak. Cyberpunk temasını seven oyuncuların şimdiden merakla bekledikleri Nivalis için bir çıkış tarihi ise şimdilik belirtilmiş değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir