Anasayfa > Oyun Haberleri > Iron Harvest İçin Açık Beta Başlıyor!

Iron Harvest İçin Açık Beta Başlıyor!

Son yıllarda özellikle Frostpunk’la geniş kitlelere ulaşan RTS türü, insanlar tarafından gittikçe daha da fazla talep edilmeye başlandı. Bu türün yeni çıkacak temsilcilerinden birisi de Iron Harvest olacak. Gelin oyunla ilgili detaylara değinelim.

King Art tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanacak olan Iron Harvest, 1. Dünya Savaşı sonrasında geçiyor. Büyük savaş bitmiş olsa da Sovyetler Birliği, Polonya ve Almanya esas alınarak oluşturulan 3 ülke arasındaki husumet hala bitmemiştir. Bu yüzden onlar da savaşı kendi aralarından devam ettirmeye karar verirler. Oyunun en ilgi çekici yanlarıysa çeşit çeşit mekanları ve göz dolduran grafikleri. Oyunun atmosferinin de etkileyici olduğunu belirtelim. Dev makinaların, uçuşan füzelerin ve savaş ortamnının kaosu içinde kazanmak için takstiksel düşünmek zorundasınız.

Iron Harvest

Oyunun çıkış tarihi 1 Eylül olarak belirlenmişti. Ama oyunun yayıncılığını yapan Deep Silver, oyunun tanıtılması ve meraklıların merakının giderilmesi adına 30 Temmuz’dan itibaren açık betanın başlayacağını duyurdu. Betanın ücretsiz olması ve 1 ay boyunca oynanabilir olması RTS severler için sevindirici bir haber.

RISK: Global Domination Türkiye Haritasını Oyuna Ekliyor

Steam satış fiyatı 92 tl olacak oyunun ayrıca Türkçe dil desteğiyle çıkacağını da belirtelim. Eğer gerçek zamanlı strateji seven bir oyuncuysanız Iron Harvest’e göz atmanızda fayda var. Ölümcül makinalarınızla üstünüze gelen düşman birliklerini dağıtabilir, startejik kararlar verip düşman makinalarını havaya uçurabilir, istediğiniz şekilde alternatif bir tarih yazabilirsiniz. Eğer oyunla ilgili kuşkularınız varsa ve para verip almak istemiyorsanız bile 1 ay boyunca ücretsiz bir şekilde açık betadan yararlanabilirsiniz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

2 Yorumlar

  1. Böyle oyunları çok seviyorum l

  2. Güzel bir alternetif tarih oyunu gibi duruyor. Fakat bilemiyorum. CoH 2 yi oynayıp baya keyifli vakit geçirmiştim. Ve hikayesi çok iyiydi. Umarım buna da en az onun kadar iyi bir hikaye eklerler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir