Anasayfa > Oyun Haberleri > RISK: Global Domination Türkiye Haritasını Oyuna Ekliyor

RISK: Global Domination Türkiye Haritasını Oyuna Ekliyor

Steam’in popüler ücretsiz oyunlarından olan RISK: Global Domination Türkiye haritasını da oyuna eklemeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

SMG Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler oyun RISK: Global Domination bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirdi ve oyuncular arasında hızla popüler olmayı başardı. Basit bir masaüstü strateji oyunu diyebileceğimiz oyunda oyuncular farklı haritalar üzerinde egemenlik mücadelesi veriyorlar. Bu da özellikle arkadaşlar ile oynandığı zaman ortaya oldukça eğlenceli anların çıkmasına olanak sağlıyor.

RISK: Global Domination Steam sayfası üzerinden geçtiğimiz gün paylaştığı bir haberle oyuna çok yakında Türkiye haritasının da ekleneceğinin müjdesini oyunculara verdi. Bu konuda çok sayıda istekte bulunan Türk oyunculara teşekkür eden firma Countries & Continents 2 harita paketi ile Türkiye’nin de oyuna ekleneceğini söylemiş olsa da henüz kesin bir tarih belirtilmiş değil. Kıbrıs Türk kesiminin de haritaya dahil edilmiş olduğu ise gözden kaçmayan detaylar arasında.

RISK: Global Domination Türkiye

RISK: Global Domination Türkiye haritasının oyuna ekleneceği haberini verirken kullanıcılar ile ülkemize dair çeşitli bilgileri de Steam sayfası üzerinden paylaştı. ”Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyeceğimize” kelimesinin 70 karakter ile Türkçe’nin en uzun kelimesi olduğunu paylaşan geliştiriciler bunun yanı sıra Santa yani Noel Baba’nın da ülkemiz topraklarında doğmuş olduğunu aktarmış durumdalar. Son olarak ise İstanbul’un Avrupa ve Asya olmak üzere iki kıtaya birden kurulmuş tek şehir olduğunu belirten geliştiriciler bu eğlenceli bilgiler sayesinde de oyuna eklenecek Türkiye haritası konusunda oyuncuları meraklandırmayı başarmış durumdalar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

5 Yorumlar

  1. Valla helal olsun takdir ettim kendilerini. Bir yandan ülkemizin jeopolitik konumunu güzel bir şekilde açıklayan bir yapımcı şirket varken, diğer tarafta da Kapadokya’ya gemiyle giden bir şirket. Yani ne diyeyim. İnsan bi haritaya bakar.
    Gerçi yadırgamıyorum artık sonuçta dünyadaki çoğu insan bizi arap ülkesi sandığı için bunlar falan küçük detaylar olarak aklımda kaldı. Yine de helal olsun firmaya. Kıbrıs detayına kalbimi bıraktım <3

  2. Bizle ilgili genelde ne yapılsa hoşumuza gidiyor

  3. Bence kötü bir karar almışlar. Yarın *Haberde “Türkiye’ye Büyük Ayıp” başlığıyla haklarında ileri geri konuşulursa şaşırmayın.

  4. İNŞALLAH DLC OLARAK GELMEZ NOKTA

  5. ben çok mütlü oldüm bence süper bişey ama nolür para ile satın alınır yapmasınlar o zaman oyünü batırırlar :C

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir