Anasayfa > Oyun Haberleri > It Takes Two 1 Milyon Satış Rakamını Geride Bıraktı

It Takes Two 1 Milyon Satış Rakamını Geride Bıraktı

Son günlerin en popüler yapımlarından olan It Takes Two 1 milyon satış barajını aşarak önemli bir eşiği geride bıraktı. Detaylar haberimizde.

Takvimler 26 Mart tarihini gösterirken oyuncuların beğenisine sunulmuş olan It Takes Two aradan geçen bir aydan kısa bir süre içerisinde oyuncular tarafından büyük beğeni ile karşılandı. PC, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformları için piyasaya sürülmüş olan yapımın geliştiriciliğini Hazelight Studios üstlenirken yayıncı koltuğunda ise Electronic Arts oturuyor. Bizleri alışık olduğumuzdan çok daha farklı bir maceraya davet eden yapım aynı zamanda kalpleri sımsıcak eden bir hikayeye de sahip. Evliliklerindeki kötü gidişat yüzünden problemler yaşayan bir çiftin kızlarının dilediği dilek sonucunda bez bebeklere dönüşerek başladıkları maceralarında onlara eşlik ettiğimi oyun ustaca kullandığı platform mekanikleri ve bunların çeşitliliği ile de dikkat çekiyor. Yapımın bir diğer dikkat çekici yönü ise oynamak için mutlaka iki oyuncu olması gerekliliği. Bunu paragöz EA‘nin bir satış stratejisi olarak düşünmek çok olası ancak işin aslı öyle değil. It Takes Two oynamak için taraflardan birinin oyuna sahip olması yeterli. Oyuna sahip olan kişi dilediği arkadaşıyla oyunu oynama özgürlüğüne sahip.


Tüm bu yönleri ile dikkat çeken, hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden tam not almış olan It Takes Two önemli bir barajı da aştı. Piyasaya sürülmesinin üzerinden henüz bir ay bile geçmemiş olan It Takes Two 1 milyon satış barajını geride bıraktı. Oyunun geliştiricisi Hazelight Studios tarafından Twitter‘dan yapılan açıklama ile oyuncularla paylaşılan habere geliştirici ekibin başındaki isim Joseph Fares da tepkisiz kalmadı. Tweet’i paylaşarak ”Bu kesinlikle yalnızca co-op olan oyunları oynamak isteyen oyuncuların da varlığını gösteriyor. Herkese teşekkürler ve umarım buna benzer daha fazla oyun görürüz” ifadelerini kullandı. Joseph Fares It Takes Two öncesinde A Way Out ile aynı sistemi denemiş ve adını duyurmayı başarmıştı. Bakalım ilerleyen günlerde ondan ne gibi yeni projeler göreceğiz?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir