Anasayfa > Oyun Haberleri > Jack Sparrow, Sea of Thieves Evrenine Geliyor

Jack Sparrow, Sea of Thieves Evrenine Geliyor

Efsanevi korsan Jack Sparrow, Sea of Thieves oyununa gelecek A Pirate’s Life güncellemesi ile oyunun bir parçası olacak.

Bugün gerçekleşen E3 etkinliğinde sahne bu akşam Xbox ve Bethesda’ya aitti. Birçok yeni duyurunun yapıldığı ve ileride Xbox Game Pass servisine gelecek oyunların tanıtıldığı bugünkü etkinlikte Sea of Thieves için heyecan verici bir güncelleme de gösterildi.

Sea of Thieves: A Pirate’s Life Duyuru Fragmanı

E3 2021 kapsamında düzenlenen XboxBethesda etkinliğinde yayımlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tanıtım filmi, yeni hikâye modunda Jack Sparrow‘un çaldığı hazine sonucu karanlık bir gücün ortaya çıktığından, ve eğer durdurulmazsa dünyanın sular altında kalacağından bahsediyor. Bunu yaparken Jack Sparrow’u kurtardığımız, onunla beraber hazine aradığımız ve sırt sırta Davy Jones’a karşı heyecan verici bir savaşa gireceğimiz bölümler olacak gibi görünüyor. Fakat tanıtım filminde enteresan bir detaya daha rastlıyoruz: Oyunda bulunan, şehirleşmenin olmadığı doğal adaların aksine; bu güncelleme ile birlikte binaların ve şehirleşmenin bulunduğu bir mekan, hatta mekanlar görme olasılığımız yüksek.

Sea of Thieves: A Pirate’s Life Güncellemesi Hakkında

Rare Studios ve Disney işbirliğiyle hazırlanan Sea of Thieves A Pirate’s Life güncellemesi 22 Haziran 2021 gibi yakın bir tarihte bizlerle beraber olacak. Etkileyici bir tanıtım filmi ile gösterilen bu güncelleme, Sea of Thieves ve Karayip Korsanları evrenini birleştirecek. Güncelleme ile beraber Karayip Korsanları’nın sevilen karakterleri Jack Sparrow ve Davy Jones, Sea of Thieves evrenine dahil edilecek.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir