Anasayfa > Oyun Haberleri > Jahrein Ali Babacan ile Bir Twitch Yayını Gerçekleştirebilir!

Jahrein Ali Babacan ile Bir Twitch Yayını Gerçekleştirebilir!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından Jahrein Ali Babacan ile de canlı yayın yapabileceğini izleyiciler ile paylaştı. Detaylar haberimizde.

Tüm dünyada özellikle oyuncular ve gençler tarafından takip edilen Twitch platformu daha çok oyun ve sohbet yayınları ile öne çıkıyor. 2011 yılında kurulan ve daha sonrasında dünyanın e-ticaret devi Amazon tarafından satın alınan Twitch kendi ünlülerini ve fenomenlerini de yaratmış durumda. Özellikle gençler tarafından takip edilen bu yayıncıların bu kuşak üzerinde hatırı sayılır bir gücü olduğu da yadsınamaz bir gerçek. Gelinen noktada genç nüfusun oy kullanma çağına gelmesi ile birlikte onlara ulaşmak da siyasiler için daha da bir anlam kazanmış vaziyette. Hal böyle olunca Twitch siyasilere bulunmaz bir nimet sunuyor.

Twitch yayıncılarına konuk olma furyasını başlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ın Pelin ‘pqueen’ Baynazoğlu ile gerçekleştirdiği yayın Twitch‘in ülkemizdeki izlenme rekorunu kırdı. Bunun ardından ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet ‘Jahrein’ Sonuç‘un KKHA programına konuk olarak gençlerin problemleri hakkında konuştu. Jahrein‘in dünkü yayınında belirttiğine göre şimdi ise sırada Ali Babacan olabilir.

KKHA Nedir? – KKHA Ne Demek?

Dünkü yayını esnasında Jahrein Ali Babacan tarafından kendisine bizzat ulaşıldığını ve bir yayın talebinde bulunulduğunu izleyenleri ile paylaştı. Bir yayını esnasında yaptığı sert eleştirilerin Ali Babacan tarafından sevildiğini ve Deva Partisi Genel Başkanının yayına konuk olma talebini değerlendirdiğini açıklayan Jahrein olası yayına ilişkin net bir tarih ise belirtmiş değil. Yayının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir