Anasayfa > Blog > KKHA Nedir? – KKHA Ne Demek?

KKHA Nedir? – KKHA Ne Demek?

Ünlü yayıncı Ahmet “Jahrein” Sonuç’un sunduğu program KKHA nedir? KKHA ne demek ve açılımı nedir? Tüm detayları bu yazımızda derledik.

KKHA Ahmet “Jahrein” Sonuç adlı Twitch yayıncısının sunduğu bir konuşma programıdır. Twitch platformu üzerinden yapılan KKHA yayınlarının moderatörü de yayıncı Ahmet Sonuç’tur.

KKHA Açılımı Nedir?

  • KKHA açılımı ise Konuşalım Konuşalım Headshot Atalım‘dır. Ahmet “Jahrein” Sonuç Twitch ve YouTube üzerinde içerik üreten birçok kişinin yanı sıra ülkemizin ünlü isimlerini de sohbet programında ağırlamaktadır.

Programın adında yer alan “headshot” kelimesi ise dilimize “kafadan vuruş” olarak tercüme edilebilir. Bir oyun yayıncısı olan ve geçmişte de bu tür içerikler üreten Ahmet Sonuç, KKHA programlarında benzer işler üreten kişileriyle sohbet ediyor. Genelde sohbet havasında ilerleyen KKHA programı daha sonra internetin çeşitli ünlü yüzlerini de konuk aldı. Misafir tarafında içerik üreticisi çizgisinin zamanla dışına çıkan program, Ahmet Sonuç’un en sevilen içerik türlerinden biri olmayı da başardı.

Yayıncı zaman içerisinde çeşitli meslek erbaplarının yanı sıra Meclis Üyesi Dr.Taylan Yıldız gibi isimleri de misafir etti. Programlarında yurt dışında yaşayan Türkleri de konuk alan Jahrein, bu tür yayınlarıyla izleyici kitlesini bilgilendirmeyi hedefledi.

Jahrein – Kemal Kılıçdaroğlu Yayınında Neler Konuşuldu?

Jahrein rumuzlu yayıncı ve içerik üreticisi 22 Mayıs tarihinde ülkemizin ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi‘nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu programında ağırladı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Jahrein’in Twitch platformu üzerinden yaptığı sohbet yayını eş zamanlı olarak üç yüz binden fazla izleyici tarafından seyredildi. Bir saat kırk dakika süren program, hem Twitch Türkiye’de hem de platformda küresel bağlamda bir rekora imza attı.

Geçtiğimiz aylarda 2023 yılında bağımsız milletvekili adayı olacağını duyuran Ahmet Sonuç, özellikle yaptığı Konuşalım Konuşalım Headshot Atalım programıyla izleyici kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Jahrein ve Konukları

Ahmet Sonuç daha önce aşağıdaki isimlerle kendi Twitch kanalı üzerinden canlı sohbet yayınları yapmıştır.

  • Aykut Elmas
  • Efe Aydal
  • Chabyhan
  • Dost Kayaoğlu
  • Geekyapar
  • Ceren Sungur
  • Tepki
  • Berkcan Güven
  • Tuna “PintiPanda” Akşen

Sohbet programında listelediğimiz kişilerin yanı sıra birçok ünlü ismin de konuk olarak yer aldığını belirtelim. KKHA ne demek sorusunu sizler için cevapladık.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir