Anasayfa > Oyun Haberleri > Jason Schreier GTA 6 Sızıntılarını Doğruladı!

Jason Schreier GTA 6 Sızıntılarını Doğruladı!

Oyun sektörünün en güvenilir ve sözü geçen gazetecilerinden olan Jason Schreier GTA 6 sızıntıları ile ilgili önemli şeyler açıkladı. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasına neredeyse hiç aşina olmasanız bile GTA serisini duymamanız neredeyse mümkün değil gibi. 2013 yılında ilk çıkışını gerçekleştiren GTA 5 ile yalnızca oyun değil, tüm eğlence sektörünü sallayan seri pek çok rekoru alt üst etmiş ve dinamikleri değiştirmişti. Hala milyonlarca oyuncuya sahip olan ve online modu ile neredeyse bambaşka bir oyun vadeden GTA 5‘in ardından gözler haliyle Rockstar Games‘in çıkartacağı devam oyununda. GTA 6 ile ilgili neredeyse her hafta başka bir spekülasyonun ortaya atıldığı şu günlerde en dikkate değer iddialardan bazıları yakın zamanda geldi.

Jason Schreier Tarafından Doğrulanan GTA 6 Sızıntıları

Geçtiğimiz günlerde Battlefield ve Call of Duty gibi büyük serilerden isabetli sızıntılar yapması ile tanınan Tom Henderson tarafından YouTube üzerinden açıklanan bazı detaylar oyuncuları heyecanlandırmıştı. Bu detaylara göre;

  • Oyun Vice City‘nin modern bir versiyonunda geçecek.
  • Harita devasa olmayacak ancak sürekli gelişecek ve değişecek.
  • Biri kadın olmak üzere birden fazla karakteri barındıracak ve kadın karakter hack yetenekleri ile öne çıkacak.
  • Oyunun online modu için Rockstar Games hummalı bir çalışma yürütüyor ve online modda oyunculara çok büyük özgürlük sunulmak isteniyor.
  • Ayrıca Henderson‘a göre oyun henüz geliştirme aşamasının erken safhalarında yer alıyor.

GTA 6, Söylentiye Göre Modern Bir Vice City’de Geçecek

Tüm bu iddialar oyuncuları heyecanlandırmışken oyun dünyasının sözüne en çok güvenilen isimlerinden biri de iddiaları doğruladı. Şimdilerde Bloomberg’de çalışan ve oyun sektörünün içinden büyük bağlantılara sahip olan Jason Schreier GTA 6 hakkındaki bahsi geçen sızıntıların tümüne onay verdi. Tüm bunlara ek olarak Schreier oyunun 2023 yılında karşımıza çıkabileceği haberi üzerine yoğunlaşan söylentileri ise gerçekçi bulmadığını ifade etmiş durumda.

GTA 6 hakkında henüz Rockstar Games cephesinden gelen hiçbir açıklama bulunmuyor. Oyunun resmi duyurusu bile henüz yapılmış değil ancak oyuncular yeni GTA oyunu hakkında şimdiden oldukça heyecanlılar. Özellikle de oyun dünyasının en güvenilir isimlerinden olan Jason Schreier GTA 6 hakkındaki sızıntıları doğruladıktan sonra süreç nasıl gelişecek hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir