Anasayfa > Oyun Haberleri > Jeff Kaplan Blizzard ile Yollarını Ayırdı

Jeff Kaplan Blizzard ile Yollarını Ayırdı

Oyuncuların yakından tanıdıkları, Overwatch markasının başındaki isim olan Jeff Kaplan Blizzard ile yollarını ayırdı. Detaylar haberimizde.

Blizzard cephesinden gelen şok bir ayrılık haberi oyun dünyasında geniş yankı buldu. Blizzard Entertainment‘ın başkan yardımcısı koltuğunda oturan ve firmanın en popüler oyunlarından olan Overwatch markasının da başındaki isim olan Jeff Kaplan‘ın Blizzard‘dan ayrıldığı Overwatch‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden oyuncularla paylaşıldı. Şirket ile yaklaşık 20 yıllık bir geçmişi olan Kaplan Overwatch öncesinde firmanın ikonik oyunu World of Warcraft‘ta da tasarımcı olarak görev yapmıştı. Overwatch 2 yoldayken alınan böylesine bir karar elbette ki oyuncuların akıllarında da soru işaretlerine neden oldu. Overwatch topluluğu ile sürekli iletişim içinde olan ve oyuncularla arasının da bir hayli iyi olduğu bilinen Kaplan son olarak BlizzConline‘da oyunculara Overwatch 2 ile alakalı bilgiler vermiş ve akıbeti merak edilen yapımla alakalı yeni bilgilerin de çok yakında paylaşılacağına dair söz vermişti.

Overwatch 2 Beklediğimizden Çok Daha Geç Gelebilir

Overwatch hesabından paylaşılan ve esprili bir dilin hakim olduğu gönderide Overwatch markasının başına geçen yeni ismin Aaron Keller olduğu da oyuncularla paylaşıldı. 18 yıldır firmada çalışan Keller da tıpkı Kaplan gibi WoW ve Overwatch ekiplerinde önemli roller üstlenen bir isim olarak tanınıyor. Şirket tarafından yayınlanan açıklamada Kaplan’a minnettarlık duydukları ve yaptığı her şey için teşekkür ettikleri belirtiliyor. Aynı metinde Jeff Kaplan ise 19 harika yılın ardından şirketten ayrılırken herkese teşekkür ettiğini söylemiş vaziyette. Jeff Kaplan ve Blizzard ayrılığının nedeni ise belirtilmiş değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir