Anasayfa > Oyun Haberleri > John Marston Karakterinin Aktörü, Beklenen RDR Oyunu Hakkında Konuştu

John Marston Karakterinin Aktörü, Beklenen RDR Oyunu Hakkında Konuştu

Red Dead Redemption evreninin en önemli karakterleri arasında bulunan John Marston isimli silahşorü canlandıran aktör Rob Wiethoff, serinin kendisiyle olan geleceğinden bahsetti.

John Marston’ı şu ana kadar canlandıran Rob Wiethoff, beklendiği üzere Red Dead Redemption için çalışmaya devam etmek istiyor. Efsane karaktere hayat veren aktör, çıktığı bir röportajda Red Dead Redemption’ın ne kadar iyi bir oyun olduğundan bahsederken kendi isteklerini de açığa vurdu. John Marston’ın şu ana kadar gösterilmeyen dönemlerini anlatacak, yeni bir Red Dead Redemption oyunu henüz duyurulmamış olsa da uzak gelecekte bu ihtimal gayet olası gözüküyor.

Red Dead Redemption Filmi Gelebilir

Red Dead Redemption serisinde an itibarıyla bulunan iki oyun, John Marston’ın hikâyesini büyük oranda oyunculara sunuyor. Fakat Marston’ı daha çok görmek isteyen oyuncular için işlenebilecek birçok küçük hikâye bulunuyor. Bu kısa dönemlerin DLC’lerle anlatılması gayet mümkün, fakat Rockstar Games’in buna ne kadar yakın olacağı muamma.

John Marston aktörü Rob Wiethoff, RDR3 hakkında konuştu

Karakteri canlandıran Wiethoff, çıktığı röportajda Red Dead Redemption serisinin geleceğinden ve bu gelecekte kendini nasıl gördüğünden bahsetti. Aktör, öncelikle Rockstar’daki çalışma ortamının çok güzel olduğunu ve bunun da işin kalitesine yansıdığını söyledi. Red Dead Redemption 3’ün gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgisi olmayan isim, Rockstar’ın RDR serisini bir marka hâline getirmek istediğini oyunculara hatırlattı.

Wiethoff, muhtemel bir yeni RDR oyununda rol alma konusunda ise gayet istekli.

“Umarım (Red Dead Redemption 3’ü) yaparlar, ama yapsalar bile onun bir parçası olur muyum bilmiyorum. Bana sorarlarsa tabii ki bir parçası olurum, ama sormazlarsa da harika bir oyun olacağına eminim, tıpkı diğer iki, Red Dead Revolver’ı sayarsanız üç oyunun olduğu gibi.”

John Marston karakterinin aktörü, bunun ardından olayın sadece kendiyle alakalı olmadığını, ailesinin de nerede yaşayacağını düşünmesi gerektiğini belirtti. Wiethoff, buna rağmen yeni bir RDR oyununa çağırılırsa ailesini de yanına alarak 4-5 yıl boyunca oyun için çalışmaya istekli olduğunu söyledi. Rob Wiethoff’un katıldığı röportajı aşağıdan izleyerek düşüncelerine canlı canlı ulaşabilir, yorumlar kısmından düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir