Anasayfa > Oyun Haberleri > John Wick Hex Steam, Switch ve Xbox One’a Geliyor

John Wick Hex Steam, Switch ve Xbox One’a Geliyor

Ekim 2019’da Epic Games Store üzerinden çıkış yapan strateji oyunu John Wick Hex, Aralık ayında diğer platformlara geliyor.

Bithell Games tarafından geliştirilen John Wick Hex, karakterin filmlerden önceki hikayesini anlatan bir aksiyon strateji oyunu. Oyun aslında Ekim 2019‘da Epic Games Store üzerinden çıkış yapmıştı. Fakat oyunların Epic Games Store ile olan münhasırlık anlaşması genellikle bir yıl sürdüğü için, oyunun diğer platformlara çıkış yapacağı açıklandı. Oynanış olarak ise mobil platformlara çıkış yapan Hitman GO‘ya benzediğini söyleyebiliriz.

Thomas Was Alone‘un geliştiricisi tarafından yapılan John Wick Hex, 4 Aralık 2020 tarihinde Steam, Nintendo Switch ve Xbox One platformlarına çıkış yapacak. Fakat isteyen kullanıcılar oyunu Epic Games Store üzerinden satın alarak oynamaya devam edebilecek. Ayrıca oyun geçtiğimiz Mayıs ayında PS4‘e de çıkış yapmıştı. Oyun 2019 Game Critic Awards‘da ise En İyi Strateji Oyunu ödülünü kazanmıştı. Özellikle ilginç tasarımıyla ve animasyonlarıyla ilgi çeken oyun, Metacritic üzerinde ise 74 ile ortalama bir skora sahip.

John Wick Hex oyunu

John Wick karakterinin hikayesini öğrendiğimiz oyunda, hikaye modunda ilerlerken yeni kıyafetler, silahlar ve geliştirmeler açabiliyorsunuz. Aynı filmde olduğu gibi mermi sayısı sınırsız değil ve savaş alanında bulduğunuz ekipmanları iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Oyunda ayrıca sizi zorlayacak bosslar ve farklı onlarca harita var.

John Wick Hex‘i 4 Aralık‘ta Steam, Nintendo Switch ve Xbox One üzerinden oynayabilirsiniz. Ayrıca serinin hayranları için John Wick 5’in doğrulandığını da hatırlatalım.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir