Anasayfa > Sanat Haberleri > John Wick 5 Resmen Doğrulandı!

John Wick 5 Resmen Doğrulandı!

Serinin hayranları ve izleyiciler tarafından merakla beklenen John Wick 5 için nihayet Lionsgate cephesinden beklenen duyuru geldi. Detaylar haberimizde.

Ünlü aktör Keanu Reeves‘in başrolünü üstlendiği ve dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmış olan popüler film serisi John Wick bu güne kadar karşımıza üç filmi ile çıktı. John Wick, John Wick: Chapter Two ve John Wick 3: Parabellum filmleri ile gişede oldukça iyi bir hasılat yapmayı başaran serinin devam filmleri için de elbette ki kollar sıvanmış durumda. Daha serinin dördüncü filmi bile izleyiciler ile buluşmamışken John Wick 5 yetkililer tarafından resmen doğrulandı.

John Wick 5

Lionsgate şirketinin CEO’su John Feltheimer tarafından yapılan açıklamada serinin dördüncü ve beşinci filmleri için hazırlık aşamalarında oldukları belirtildi. 2022 yılının Anma Günü’nde John Wick 4′ün vizyona girmesini planladıklarını söyleyen CEO dördüncü ve beşinci film için senaryo hazırlığında olduklarını da söyledi. Keanu Reeves‘in Matrix 4 çekimleri sonrasında müsait olduğu bir zaman dilimi içerisinde serinin dördüncü ve beşinci filmlerinin çekimlerini gerçekleştirmeyi planladıklarını söyleyen Feltheimer iki filmin çekimlerini peş peşe yapmayı planladıklarını da ifade etmiş durumda.

Bu açıklamalar ile birlikte hayranlar tarafından daha şimdiden merakla beklenen John Wick 5 resmen duyurulmuş olsa da filmin çıkış tarihi ile ilgili elimizde resmi bir açıklama yada ipucu bulunmuyor. Bakalım Lionsgate serinin önümüzdeki iki yeni filmiyle de izleyicileri memnun etmeyi başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir