Anasayfa > Sanat Haberleri > The Matrix 4 Vizyon Tarihi Ertelendi

The Matrix 4 Vizyon Tarihi Ertelendi

İzleyiciler tarafından merakla beklenen yapımlardan olan The Matrix 4 vizyon tarihi erteleme haberiyle hayranlarını üzdü. Detaylar haberimizde.

Wachowski kardeşler tarafından yaratılan ve sinema dünyasının mihenk taşlarından biri olarak sayılabilecek yapım orijinal üçlemeden sonra bir devam filmi ile döneceğinin haberinin ardından oldukça merak ve heyecan uyandırmayı başarmıştı. Serinin son filmi olan Matrix Revolutions 2003 yılında vizyona girmişti. Seri o zamandan bu yana anime serisi ve yan içerikler ile devam etse de beyaz perdede bir hareketlilik yoktu.

The Matrix 4 vizyon

Merakla beklediğimiz film hakkında ise bazı kötü haberler geldi. COVID-19 salgını sebebiyle dünya genelinde setlere ara verilmesi gibi sebeplerle birçok film için erteleme kararlarının arka arkaya geldiği şu günlerde bir kötü haber de The Matrix 4 için geldi. Warner Bros. cephesinden gelen açıklamaya göre The Matrix 4 için vizyon tarihi 1 Nisan 2022 olarak açıklandı. Bu erteleme öncesinde ise filmin 21 Mayıs 2021 yılında vizyona girmesi bekleniyordu.

Matrix 4 için açıklanan yeni vizyon tarihi ile birlikte Warner Bros. bazı diğer yapımları için de belirlenen yeni tarihleri paylaştı. Buna göre Wonder Woman 1984 1 Nisan 2022, Godzilla vs. Kong 21 Mayıs 2021, Tenet ise 31 Temmuz tarihine ertelendi. The Witches ve Tom & Jerry’de ertelenen yapımlar arasında yer alırken bu filmler için yeni vizyon tarihleri ise henüz açıklanmış değil. Bakalım bu ertelemeler sonrasında karşımıza çıkacak olan yapımlar beklentilerimizi karşılamak konusunda ne derecede başarılı olabilecekler?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir