Anasayfa > Sanat Haberleri > Wonder Woman 1984’ün Çıkış Tarihi Açıklandı

Wonder Woman 1984’ün Çıkış Tarihi Açıklandı

Wonder Woman 1984 filminin ne zaman seyirciyle buluşacağı belli oldu. Gal Gadot’un Wonder Woman’ı canlandıracağı devam filmiyle ilgili detaylar haberimizde.

DC’nin sıradaki süper kahraman filmi Wonder Woman 1984, Coronavirüs pandemisi nedeniyle vizyona girişi ertelenen filmler kervanına katılmıştı. Daha önce de çıkış tarihi ertelenen film için yönetmen yeni vizyon tarihini Twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Son duruma göre, Wonder Woman 1984 seyircilerle 2 Ekim 2020 tarihinde buluşacak.

Film daha önce, orjinal vizyon tarihi olan 2019’un Aralık Ayından, Star Wars: The Rise of Skywalker ile rekabet etmek zorunda kalmasın diye ertelenmişti. Daha sonra da Coronavirüs pandemisinin başlaması ile filmin ne zaman çıkacağı muamma haline gelmişti.

Wonder Woman 1984, ilk filmin başarısı ve yayınlanan fragmanın ilgi çekici olması sebebiyle, senenin en çok beklenen filmlerinden biri. Başrollerini, Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen ve Robin Wright’ın paylaştığı filmin müzikleri de fantastik türünde filmlere yaptığı epik müziklerle tanınan Hans Zimmer. 175 milyon dolar bütçeye sahip olan filmin yönetmen koltuğuna da Patty Jenkins oturdu.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir