Anasayfa > Oyun Haberleri > Johnny Silverhand Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Johnny Silverhand Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Night City Wire’ın bugün yayınlanan yeni bölümünde Keanu Reeves’ın hayat verdiği Johnny Silverhand karakteri hakkında yeni detaylar elde ettik. 

10 Aralık tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Cyberpunk 2077 hakkındaki yepyeni detaylar Night City Wire‘ın 5. bölümünde oyuncular ile paylaşıldı. Bu bölümün en dikkat çekici kısımlarından biri ise hiç şüphesiz oyun evreni içerisinde önemli bir yere sahip olan Johnny Silverhand karakteri hakkında yeni bilgilere eriştiğimiz kısım oldu. Cyberpunk 2077′nin ölü rock yıldızı Johnny Silverhand ile karakterimiz V arasında bir bağ olacağını zaten önceden biliyorduk. Bu bağın detayları ise yeni gelen bilgiler ışığında biraz daha gün yüzüne çıkmış oldu.

Karakterimiz V‘nin kafasının içindeki bir implant sayesinde bağ kurduğu Johnny Silverhand Cyberpunk 2077 dünyasında insanlar tarafından oldukça sevilen bir karakter olsa da kendisi otoriteler tarafından bir terörist olarak kabul ediliyor. Elbette bunda karakterin geçmişindeki eylemlerin payı var. Kötücül şirket Arasaka‘yı yok etmek için her şeyi yapabilecek olan Johnny Silverhand geçmişten gelen intikamını alma peşinde. Görünüşe göre kendisinin ölü olması bile Arasaka‘ya karşı olan nefretini dindirmemiş ve oyun içerisinde bizleri bir intikam hikayesi de bekliyor.

Johnny Silverhand Kimdir? Cyberpunk 2077 Öncesinde Tanıyalım

Yayınlanan yeni Night City Wire bölümünden edindiğimiz bir diğer önemli bilgi de beynimizdeki çip yardımı ile bağlantılı olduğumuz karakterin bedenimizi devralmaya kalkıştığı. Bunu başarıp başaramadığını ise oyunun çıkışı ile birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir