Anasayfa > Oyun Haberleri > Jurassic World Evolution 2 PC ve Konsollar İçin Duyuruldu

Jurassic World Evolution 2 PC ve Konsollar İçin Duyuruldu

Frontier Developments tarafından geliştirilen Jurassic World Evolution 2, 2021 senesi içinde PC ve konsollar için çıkış yapacak.

Planet Coaster ve Elite: Dangerous gibi oyunların yapımcısı Frontier Developments, Jurassic World: Evolution oyunun devamını duyurdu. Jurassic Park filmlerinde Dr. Ian Malcolm olarak oynayan Jeff Goldblum, Summer Game Fest 2021’e uğrayarak Jurassic World Evolution 2’nin duyurusunu yaptı. Oyun 2021 senesi içerisinde PC ve konsollar için çıkış yapacak.

Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminin sonrasında geçecek olan oyun, tıpkı ilk oyun gibi bir Tycoon/Yönetme oyunu olacak ve orijinal bir Jurassic Park hikayesi anlatılacak. Sizin göreviniz ise her zamanki gibi bu parkın güvenliğini, kontrolünü, ve refah seviyesini optimal seviyede tutmak.

jurassic world evolution 2

Oyunda 4 oyun modu, yeni modifiye edilmiş ve daha önce Jurassic Park evreninde karşılaşmadığımız yeni dinazorlar ve yeni zorluklar karşımıza çıkacak. Sık ağaçlıklar, vadiler ve benzeri birçok biyomun olduğu parkınızda sualtı canlılarından kanatlılarına kadar yaklaşık 75 farklı prehistorik canlı türü bulunacak. İlk oyuna göre dinazorların yapay zekasında da belirli geliştirmeler uyguladığını söyleyen Frontier Developments, artık başıboş dolaşan ve insanları paniğe sürükleyen dinazorlardan çok, etrafındaki biyomların avantajlarını kullanabilen zeki bir tür ile karşılaşacağımızı belirtti.

Elden Ring Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Standart 4 oyun modunun yanında hayalinizdeki mükemmel Jurassic Park’ın nasıl olduğunu görebileceğiniz bir sandbox modu da olacak. Bu sandbox modu ile yeni gelen bir başka oyun modu ise Kaos Teorisi modu. Jurassic Park serisinde izlediğimiz farklı senaryoların oyunda yeniden canlandırıldığı, ve sizin bu kriz durumlarında nasıl davranacağınızı ölçen, hikayeye farklı yönler veren yeni bir yaklaşım.

Jurassic World Evolution 2, 2021’in sonlarına doğru PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacak. Summer Game Fest’te gözüken kısa fragmanı izlemek için aşağıdaki videoya bakabilirsiniz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir