Anasayfa > Oyun Haberleri > Just Cause Geliştiricisi Avalanche Studios, Şu Ana Kadarki En Büyük AAA Oyununu Yapıyor

Just Cause Geliştiricisi Avalanche Studios, Şu Ana Kadarki En Büyük AAA Oyununu Yapıyor

Just Cause oyun serisinin geliştiricisi Avalanche Studios, şu ana kadarki en büyük AAA projesi için işe alımlara başlamış durumda.

Just Cause’un geliştiricisi Avalanche Studios, şu ana kadar üstlendikleri “en büyük ve en iyi AAA projesi” için New York’ta eleman arıyor. Oyun sektöründeki bilgileri analiz etmesiyle bilinen MauroNL, gelişmeyle alakalı detayları Twitter gönderisinde toparladı. Ünlü serinin geliştiricisi, yeni bir büyük oyun için paçaları sıvamış olsa da iş ilanlarından başka bir bilgimiz henüz bulunmamakta. Avalanche Studios’tan yeni oyun veya seriyle ilgili resmî bir açıklama beklenirken oyuncular Just Cause 5 gibi bir oyunun piyasaya sürülmesini umuyor.

Son oyunu Just Cause 4 ile hayal kırıklığına uğratsa da sevilen serinin bağlı olduğu New York stüdyosu, Avalanche’in en büyük kolu olarak görülüyor. Büyük oyun geliştiricisinin yeni jenerasyona geliştireceği oyun için açtığı iş ilanları arasında ise çeşitli görevler bulunmakta.

En İyi Açık Dünya Oyunları

Just Cause 5 mi geliyor?

Kullandığı “En büyük AAA oyunumuz” ifadesiyle dikkatleri üzerine çeken firmanın yeni eseri merak konusu. Oyuncular Just Cause 5 veya RAGE 3’ü beklerken bu yapımların oluşturulduğunu doğrulayacak bir kanıtımız bulunmuyor. Oyun duyurulduğunda daha önce başlanmamış bir seriyle bile karşı karşıya kalabiliriz. Resmî açıklama veya bir sızıntı gelmediği sürece spekülasyonlarla yetinmeye devam etmek durumundayız.

Avalanche Studios yeni iş listelemeleri

“Oyun İçi Animasyon Programcısı” listelemesinde yeni animasyon teknolojilerine dikkat çekiliyor.

“Bu projede animasyon kalitesini daha önce yaptığımızdan çok daha ileri taşımak istiyoruz, bu da animasyon teknolojimizi en uçlara taşımamızı gerektirecek.”

Bir diğer iş ilanında ise firma “Deneyimli Dünya Tasarımcısı” aramakta. Bu pozisyon için gerekenler ise aşağıdaki şekilde ifade edilmiş.

“Dünyayı planlama, tasarlama ve iklimler, manzaralar, belli başlı yerler, yollar ve nehirler gibi bütün katmanlarıyla oluşturma. Bu şekilde dünya bağlanacak, kendini güzel bir şekilde sunacak.”

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir