Anasayfa > Oyun Haberleri > Kanye West Nintendo İle İşbirliği Yapmaya Çalışmış

Kanye West Nintendo İle İşbirliği Yapmaya Çalışmış

Kanye West Nintendo işbirliği kulağınıza nasıl geliyor bilemiyoruz ancak, ünlü rapçi ve girişimci Kanye West bunu denemekten geri durmamış.

Kanye West için eksentrik demek hafif olur. Kariyerine müzikle başlayan rap dünyasının ünlü ismi, bu güne kadar moda tasarımcılığı ve değişik girişimlerle de uğraştı. Son olarak, Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan seçimlerde başkan adayı olarak da yarışa katılan müzisyen, 60.000 gibi bir oy sayısına ulaşmayı da başardı. Son zamanlarda mental sağlığıyla ilgili sürekli gündem olan sanatçının, zamanında Nintendo ile de işbirliği yapmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Nintendo Everything sitesinin yaptığı habere göre, Kanye West Nintendo ile bir bilgisayar oyunuyla ilgili toplantı yapmış. Nintento’nun geliştireceği bir oyunda yer almak ya da kendi üzerinden bir oyun projesi geliştirmek isteyen rapçinin bu isteği kibarca reddedildi.

Nintendo Switch Satışları Yeni Nesil Konsollara Toz Yutturdu

Habere göre Kanye West bir E3 etkinliği esnasında, Nintendo standına yaklaşarak Shigeru Miyamoto ile zaman geçirmeyi başarmış. Daha sonra Reggie Fils-Aime‘yi Calabassas’ta bulunan ofis ve modaevine gelmeyi ikna eden West, burada ona bazı oyun fikirleri gösterip fikirlerini sormuş ve Nintendo ile birlikte çalışmak istediğini belirtmiş.

Fils-Aims konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kanye West’in bilgisayar oyunlarıyla ilgili gözle görülür bir tutkuya sahip olduğunu ancak o dönemde Nintendo’nun çok fazla projesi olduğunu ve bu yüzden West’in önerisini kabul edemediklerini belirtti.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir