Anasayfa > Oyun Haberleri > Kemal Kılıçdaroğlu ve Jahrein Canlı Yayını İçin Tarih Netleşti
Kemal Kılıçdaroğlu ve Jahrein

Kemal Kılıçdaroğlu ve Jahrein Canlı Yayını İçin Tarih Netleşti

Yalnızca oyuncuların değil, siyasilerin de gözünü diktiği Kemal Kılıçdaroğlu ve Jahrein canlı yayını tarihi ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

Son zamanlarda siyasilerin gençlere, özellikle de Z kuşağı olarak tabir ettiğimiz yaş grubuna yakınlaşma çabalarına şahit oluyoruz. Pek çok siyasi partinin espor müsabakaları düzenlemesi, hatta siyasilerin popüler video oyunlarını oynarken görüntü vermelerinin yanı sıra son trend ise Twitch platformunda düzenlenen canlı yayınlar. Bunun en yakın örneğini ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ın Twitch‘in sevilen isimlerinden Pelin ‘pqueen’ Baynazoğlu ile gerçekleştirdiği yayında gördük. Geçtiğimiz günlerde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilliğine adaylığını koyacağını açıklayan Twitch yayıncısı Ahmet ‘Jahrein’ Sonuç‘un bir paylaşımına cevap vererek birlikte bir canlı yayın gerçekleştirmek istediğini dile getirdi. Jahrein cephesinden de gelen olumlu yanıtla yayın tarihi beklenmeye başlandı.

Merakla beklenen canlı yayının ne zaman gerçekleşeceği ise nihayet ortaya çıktı. PurpleBixi adlı Twitch yayıncısının yayını esnasında ortaya çıktı. Bir izleyiciden gelen soru üzerine yayında yer alan Jahrein kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştireceği canlı yayının tarihini duyurdu. Buna göre ikili 22 Mayıs Cumartesi günü Ankara’da bir araya gelerek ortak canlı yayın gerçekleştirecek ve özellikle gençlerin beklentileri ile problemleri üzerinde duracaklar. Yayının saati ise henüz belli değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir