Anasayfa > Oyun Haberleri > Kena: Bridge of Spirits 21 Eylül’e Ertelendi

Kena: Bridge of Spirits 21 Eylül’e Ertelendi

State of Play etkinliğinde ilk fragmanı gösterilen ve 24 Ağustos 2021’de çıkacağı açıklanan Kena: Bridge of Spirits, 21 Eylül’e ertelendi.

Gelecek aylarda çıkması beklenen ve Disney Pixar çizgi filmlerini andıran estetikleri ve karakterleriyle birçok oyuncunun gönlüne taht kuran bir oyun olan Kena: Bridge of Spirits’in çıkış tarihi 1 ay ertelendi. Oyunun yapımcısı Ember Lab bu ertelenme için “Oyunun düzeltilmesi ve geliştirilmesi gereken bazı ayrıntıları var, ve bunları olabildiğince pürüzsüz getirmek ve Kena macerasının hiçbir eksiği olmadan oyunculara ulaşması dileğiyle hepimiz çalışıyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kena bridge of spirits

Oyun bundan 1 sene önce açıklandığında da 2021 yılının başına ertelenmişti, ancak bu sefer yapımcıların dediğine göre bu 1 aylık erteleme sadece oyuna son bir cila ve pürüzsüzleştirme için yapılan bir erteleme olacak. Son 1.5 yıldır her endüstri gibi oyun endüstrisi de tabii ki yavaşlamış durumda ve bu ertelemeler de son zamanlarda birçok oyunda gördüğümüz bir olay olduğundan olumsuz yönde çok da düşünmemek lazım.

Microsoft Flight Simulator, Xbox Çıkışının Ardından PC’de Yükseliyor

Gerçekten de yeni nesil bir oyun gibi gözüken Kena ilk olarak sadece PS5 ve PS4 için çıkması planlanıyordu, ancak geçtiğimiz aylardaki yeni fragman sayesinde biliyoruz ki Epic Store aracılığıyla PC için de oynanabilir olacak. Son derece detaylı, muhteşem grafiklere sahip Kena: Bridge of Spirits için beklentiler bir hayli yüksek. Özel bir deneyim sunacak gibi duran ve şirin karakterleri ve büyüyle dolu bir macera olan Kena: Bridge of Spirits, 21 Eylül 2021’de PC, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir