Anasayfa > Oyun Haberleri > KFConsole Özellikleri Ortaya Çıktı

KFConsole Özellikleri Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz haziran ayında duyurusu yapılmış olan KFConsole özellikleri KFC tarafından oyuncular ile paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Konsol savaşlarının en ateşli anlarının yaşandığı yaz aylarında dünyanın en büyük fast food firmalarından olan KFC de bu savaşa hiç beklenmedik bir biçimde dahil olmuştu. KFC Gaming hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım ile ünlü fast food zinciri oyunculara oyun konsolları olan KFConsole‘u tanıtmıştı. Birçok kişi tarafından zekice kurgulanmış bir şaka olduğu düşünülen konsolun gerçek olduğu Cooler Master‘ın sitesi üzerinden yapılan bir paylaşım ile kesinleşti.


En dikkat çekici özellikleri arasında tavukları sıcak tutan bir bölme bulundurması bulunan konsol bunun yanı sıra içerisinde bulunan etkin soğutma sistemi ile ise cihazın soğuk kalmasını sağlıyor. Paylaşılan özelliklere göre ışın izleme teknolojisine de sahip olan konsol ayrıca 4K çözünürlük ve 240 Hz yenileme hızı sunmayı vadediyor. Ayrıca her oyunda 240 fps sunacağı da söylenen KFConsole iddialı özellikleri ile dikkat çekiyor. Konsolda sanal gerçeklik desteği de yer alıyor. Duyurulan ilk tarihe göre 11 Aralık tarihinde oyuncuların karşısına çıkacağı açıklanmış olan ancak daha sonra ertelenmiş olan konsolun ne zaman piyasaya sürüleceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir