Anasayfa > Teknoloji Haberleri > KFC Oyun Konsolunu Duyurdu!

KFC Oyun Konsolunu Duyurdu!

Dünyanın fast food devlerinden olan KFC oyun konsolunu resmi sosyal medya hesapları üzerinden takipçileri ile paylaştı. Detaylar haberimizde.

PlayStation 5 ve Xbox Series X arasında sürüp giden konsol savaşlarına yeni bir isim de dahil olmuş olabilir. Hem de hiç beklemediğimiz bir cepheden. Bu iki konsolun karşısına dünyanın en büyük fast food yemek zincirlerinden olan KFC‘den bir misilleme geldi. KFC resmi sosyal medya hesapları üzerinden KFConsole adlı oyun konsolunu duyurdu.

PlayStation 5 ve Xbox Series X‘in arasındaki çekişmeye ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen PlayStation 5 lansmanına bir misilleme niteliğinde olan bu paylaşım elbette çoğu insana göre başarılı bir reklam çalışması olmaktan öteye gidemiyor. KFC oyun konsolunu 11 Aralık 2020 tarihinde oyuncuların karşısına çıkartmayı amaçlıyor ve bunun yanı sıra da oyunculara gerçek 4K deneyimi ile 120 FPS sunmayı vadediyor. Bunun yanı sıra aç oyuncular da düşünülmüş ve konsola bir tavuk kızartma bölmesi de eklenmiş.


Elbette ki KFConsole adlı cihazın bir parodi olduğu oldukça aşikar. Ancak yine de böyle bir olayın gerçekleşme ihtimali her şeye rağmen oldukça absürt ve eğlenceli görünüyor. Kim bilir, belki de KFC bu konsolu gerçekten piyasaya sürerek tüm tahminlerimiz alt üst eder ve konsol yarışlarında ”ben de varım” der! Böyle bir olayın gerçekleşmesi hiç de mümkün görünmese de konsolun gerçek olması durumunda gerçekleşecek olan senaryoları düşünmek oldukça eğlenceli.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Temizlenmemiş bir PS4 ile zaten yemek yapmaktan ev ısıtmaya kadar çeşitli şeyler yapabiliyoruz bunun yeniliği ne ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir