Anasayfa > Oyun Haberleri > Killjoy, VALORANT Hesaplarını Ele Geçirdi: Yeni Ajanın İpuçları Mı?

Killjoy, VALORANT Hesaplarını Ele Geçirdi: Yeni Ajanın İpuçları Mı?

VALORANT ajanı Killjoy, oyunun sosyal medya hesaplarını ele geçirerek bazı paylaşımlarda bulundu.

VALORANT’ın yeni ajanıyla ilgili bilgileri sabırsızlıkla beklerken E3’ün Summer Game Fest etkinliğinde çok ilginç bir olay yaşadık. VALORANT’ın muzipliği ve becerikliliğiyle bilinen Alman mühendis karakteri Killjoy, VALORANT’ın sosyal medya hesaplarını ele geçirdi. Oyunun birçok ülkedeki yerel hesabının ismi Killjoy olarak değiştirildi ve açıklamalar da buna göre güncellendi.

Bunun ardından yapılan paylaşımda Killjoy, “Vay be, çok acayip!” açıklamasıyla bir konser fotoğrafı paylaştı.

Sonrasında gelen paylaşımda ise Killjoy’un Alarm Botu’nu kapattığını görüyoruz.

Asıl olay ise bu paylaşımların ardından yaşandı, çünkü Summer Game Fest etkinliğinde ufak bir teaser videosu paylaşıldı. Birçok yeni oyunun ve mevcut oyunlara gelen güncellemelerin duyurulduğu etkinlikte VALORANT’la ilgili bir video da gördük. Killjoy, paylaşılan videoyu Twitter üzerinden de bizlere gösterdi.

“Görüldü” başlığıyla paylaşılan bu kısa video, yeni ajanın ilk tanıtım videosu olarak görülüyor. Videoda yeni ajana ait olduğu düşünülen yarım bir vücut görüyoruz. Elimizde fazla bilgi olmasa da bir robot gibi gözüken yeni ajanı ilk kez bu şekilde görmüş olduk.

Killjoy tarafından yapılan paylaşımların sebebine dair bazı teoriler de var.

Bütün bunların yeni gelecek olan ajanın ayak sesleri olduğu düşünülüyor. Bunun ana sebebi ise yeni ajanın büyük ihtimalle yetenekleri engelleyebilecek olması. VALORANT’ın 16. ajanının bu sebeple tıpkı Killjoy gibi bir hacker olması, hatta kendisinin arkadaşı olması olası. Killjoy tarafından yapılan paylaşımlar, bunu ifade ediyor olabilir.

Killjoy’un paylaştığı ikinci tweet’te kendisinin Alarm Botu yeteneğini kapattığını görüyoruz, bunun sebebi ise yeni ajanın Killjoy’un yeteneğini devre dışı bırakması olabilir.

Oyuncular, bütün bunların aynı zamanda bir Killjoy kısa filmine işaret edebileceğini de düşünüyor. Bu iddiayla ilgili çok büyük kanıtlar yok.

Riot cephesinden henüz bir resmî açıklama gelmedi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir