Anasayfa > Oyun Haberleri > Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Ortaya Karışık

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Ortaya Karışık

New Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning bıçak sırtında yürüyor. 8 Eylül’de oyuncularla buluşacak olan oyun ne tam remake ne de tam devam oyunu.

Kingdoms Of Amalur: Reckoning, 2012 yılında piyasaya çıkan bir rol yapma oyunuydu. 38 Studios tarafından geliştirilen oyunun yayıncılığını da Electronic Arts ve Big Huge Games üstlenmişti. Oyun, 8 Eylül‘de oyuncuların karşısına yenilenmiş bir şekilde çıkacak.

 Pharaoh: A New Era Görmek İstediğimiz Remake

2012’de yapılmış oyunun 2020’de remake’inin çıkması elbette oldukça mantıksız. Son yıllarda ortaya çıkan remake modası, eskiden sevdiğimiz ancak görüntü kalitesi çok eski moda kalmış ve yeni işletim sistemlerinde düzgün çalışmayan oyunlar için büyük bir nimet. Ancak, remake durumunu suistimal eden oyunları da sıklıkla görüyoruz.

Kingdoms Of Amalur: Reckoning, Kingdoms Of Amalur Re-Reckoning olarak tekrar piyasadaki yerini alacak. Oyun, büyük ölçüde aynı ancak grafikleri yenilenmiş. Şunu da hesaba katmak lazım ki, Kingdoms of Amalur hiçbir zaman görsel kalitesi çok yüksek bir oyun olmadı ve çıktığı zamanda World of Warcraft‘ın kötü bir kopyası olmakla suçlanmıştı. Bu eleştiriye rağmen oynanış ve hikaye olarak büyük beğeni de toplamıştı.

Vigor Oynaması Ücretsiz Olarak PS4 ve PS5 Platformlarına Geliyor

Remake’de görsellerin yenilenmesi haricinde bir çeşit expansion pack de olacak. Bunun yanında oyunun meşhur Finesse yetenek ağacı yine oyunda. Yani, oynanış anlamında da çok fazla yenilik beklentisi içine girmemek lazım. Oyunun Steam sayfası da hazır. Yenilenen versiyon 4GB Ram ve 40GB alan gerektiriyor. Oyunun fiyatı ise henüz listelenmiyor. Oyun Steam sayfasında, oyunculara yüzlerce saat sürebilecek heyecan dolu bir RPG deneyimi vaadediyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir