Anasayfa > Oyun Haberleri > Kingdoms of Amalur: Reckoning Remastered Sızdırıldı!

Kingdoms of Amalur: Reckoning Remastered Sızdırıldı!

Remastered ve Remake oyunların popüler olduğu bu dönemde, Kingdoms of Amalur: Reckoning Remastered adlı rol yapma türündeki oyun sızdırıldı. Detaylar haberimizde.

7 Şubat 2012 tarihinde çıkan aksiyon rol yapma türündeki Kingdoms of Amalur: Reckoning, geçtiğimiz günlerde tekrardan gündeme oturdu. Çünkü Xbox Live Marketplace’den sızdırılan bilgiye göre oyunun Remastered versiyonu çıkış yapacak. Hatta sızdırılan habere göre oyunun çıkış tarihi bile belirlenmiş durumda. Oyunun, 11 Ağustos 2020 tarihinde çıkacağı da sızdırılan haberler arasında.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Orijinal oyun, 38 Studios tarafından geliştirilip Big Huge Games ve Electronic Arts aracılığıyla yayınlandı. Bu remaster projesini aynı stüdyo mu yapıyor yoksa farklı stüdyo mu yapılıyor şimdilik bilinmiyor. Fakat oyunun yayıncısının THQ Nordic olacağı yönde söylentiler var. Çünkü THQ Nordic, önceki yıllarda oyunun isim haklarını satın almış ve hayranlarına oyun hakkında bir şeylerin geleceğini söylemişti. Oyunun fiyatı da şimdilik bilinmeyenler arasında. Oyun hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Tabi resmi bir açıklama beklemek daha doğru olur ama söylentiler güçlü. Siz de oyun hakkında beklentilerinizi veya orijinal oyun hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir